Dag 1 NK Jeugd 13, 17, 23 2020

Algemeen

Dag 1 NK Jeugd 13, 17, 23 2020

Het NK Jeugd <13, <17, <23 kan de balans op maken van de eerste dag. Het NK met in totaal 40 deelnemers uit de verschillende 6 leeftijdscategorieën wordt gespeeld bij Houtrust in Den Haag. Het evenement stond oorspronkelijk gepland op 14 & 15 maart in 2020 maar is vanwege Corona niet doorgegaan. Dit weekend mogen de Nederlandse toptalenten alsnog voor de nationale jeugdtitels strijden. De eerste dag kent geen verrassende resultaten. Voor de meisjes <13 en <17 begint het NK pas morgen.

 

Tom Lucas, Directeur SBN: ’We zijn blij om de Nationale Jeugd weer meetmomenten te bieden. Op gepaste afstand is het fijn weerzien na al die maanden. Alvast iedereen succes de tweede dag, blijf de maatregelen volgen zo kunnen we verantwoord sportieve resultaten boeken.’

 

Erwin van Voorthuizen, Eigenaar Houtrust: ‘Ontzettend balen toen het NK voor Junioren eerder dit jaar niet door kon gaan. Als organisatie en centrum waren wij klaar om de Nederlandse top in Den Haag te kunnen verwelkomen. De voorbereidingen van toen kwamen nu goed van pas, als Houtrust zijn we trots om Nederlands beste jeugd op de banen van Houtrust te zien.

 

I.v.m. de coronamaatregelen is toegang voor het NK Jeugd zeer beperkt tot niet toegestaan. Alleen deelnemende spelers mogen maximaal 2 personen meenemen. De uitslagen zijn hier te volgen. 

« Terug