Dubbeldam & Maas beste op NK Jeugd

Algemeen

Dubbeldam & Maas beste op NK Jeugd

Houtrust Den Haag en SBN mogen terugkijken op een geslaagd NK Jeugd. Ondanks de corona maatregelen werd het een succesvol evenement. Het evenement stond aanvankelijk gepland op 14 & 15 maart in 2020 maar is vanwege de toenmalige corona beperkingen niet doorgegaan. Afgelopen weekend mochten de Nederlandse toptalenten alsnog voor de nationale jeugdtitels strijden. Tjeu Dubbeldam (<23), Fleur Maas (<23), Rowan Damming (<17), Naomi Nohar (<17), Aiden Vetjens (<13) & Elcke Mols (<13) wisten te zegevieren. Alle winnaars zijn hier terug te vinden.

Erwin van Voorthuizen, Eigenaar Houtrust kijkt tevreden terug op het NK Jeugd ‘’We hebben als organisatie voor de eerste keer ondanks Corona een prachtig toernooi mogen neerzetten samen met Squash Bond Nederland waarin we talenten weer wedstrijden hebben kunnen bieden. De tevreden gezichten van de deelnemers gaven ons de energie om er volgend jaar een nóg mooiere editie van te maken, hopelijk dan weer zoals normaal’’. Ook Squash Bond Nederland is enthousiast over de organisatie van het NK Jeugd.

‘’Erwin en zijn team hebben laten zien hoe je ook in Corona tijden evenementen neerzet. We hebben als beleid dat clubs een evenement voor drie jaar toegewezen krijgen om er een steeds betere en mooiere editie van te maken. Hierdoor verhogen we de kwaliteit van de sport jaarlijks’’ aldus Tom Lucas.

Het volgende SBN evenement is het NK Masters op 24 & 25 oktober bij MeerSquash Hoofddorp. Inschrijving is daarvoor geopend.

« Terug