Even voorstellen Charlotte Tönjann

Algemeen

Even voorstellen Charlotte Tönjann

Per 1 november jl. werkt Charlotte Tönjann (24) parttime bij Squash Bond Nederland als medewerker Marketing en Evenementen. Charlotte geeft daarmee invulling aan de vrijgekomen functie van events, daarnaast zal Charlotte marketingzaken overnemen van medewerker Rogier van Veen. Rogier blijft zeker betrokken maar zal zich verder gaan richten op de breedtesport en de innovatietrajecten van SBN.

Charlotte: “Superleuk om aan de slag te gaan bij de Squash Bond. Van huis uit ben ik een tennisser maar begin het squashen ook onder de knie te krijgen. Een balletje is een balletje .... Ik verheug me  op de ideeën die ik heb, en de theorie die ik heb geleerd en geoefend aan het Johan Cruyff Instituut ten uitvoer te mogen brengen.”

 

Charlotte vertrok op haar 18e naar Amerika met een tennisbeurs onder haar arm en speelde de hoogste divisie NCAA. Na haar bachelor in Baltimore reisde zij een jaartje over de wereld om in september 2019 toch nog een master te doen in Amsterdam. Na vijf jaar buitenland was dat de perfecte manier om weer terug te komen in de Nederlandse wereld. Nu staat zij te trappelen om aan de slag te gaan en haar ideeën en kennis te delen in de sportwereld waar zij zo van houdt.

 

Tom Lucas, Directeur SBN: ‘’Wij zijn verheugd met de versterking van Charlotte, daarmee is het bondsbureau weer op volle sterkte en klaar om de aanstaande uitdagingen aan te gaan. Charlotte brengt weer extra energie en kennis binnen de organisatie, zij zal ook het gezicht worden van de evenementen van SBN, waarbij wij hopen dat die snel weer georganiseerd zullen worden.’’

 

Heeft u al goede ideeën, initiatieven of juist aandachtsgebieden? Laat het Charlotte weten! Mailen kan naar charlotte@squashbond.nl

« Terug