SBN Squash Pubquiz (18 december)

Algemeen

SBN Squash Pubquiz (18 december)

Squashers opgelet! SBN organiseert op 18 december, 20.00 uur, een online Squash Pubquiz!  Een avond in teken van verbinding en vermaak. In deze coronatijd missen we onze vrijdagavondcompetitie, het fanatisme onderling maar bovenal de gezelligheid die een potje squashen met zich meebrengt. We dagen jullie daarom uit deel te nemen aan onze interactieve en dynamische online Squash pubquiz! Je raadt het al, de quiz staat in het teken van Squash kennis.  Ben jij de Squash kennis master uit jouw team?!

  • Wat is het:                       Squash PubQuiz!
  • Wanneer is het:              18 december 2020 om 20.00 uur
  • Waar:                                Online - Je hebt alleen je laptop nodig!
  • Inschrijfgeld:                    Vrijwillige bijdrage die ten goede komt van jouw club!
    • Inschrijven:                      Schrijf je snel in via deze link!

 

Individueel maar ook als team

Je strijdt niet alleen onderling, maar ook als team! Hoe dit werkt? Je schrijft jezelf persoonlijk in. Dan krijg je de opties om je club en team op te geven. Doe bijvoorbeeld mee met je competitieteam! Wij plaatsen je automatisch in het team wat je hebt gekozen. Stem dit dus goed met elkaar af! 

 

Prijzen

Wat zijn die prijzen dan? Nou, we hebben o.a. een prachtige deal met onze partner Dunlop die ons voorziet van mooie prijzen. Daarnaast, de club met de meeste aanmeldingen ontvangt een gratis clinic verzorgd door een Nederlands Team speler! Hoe leuk! Voor de fanatiekelingen die helaas niet het podium behalen, hebben we ook nog leuke poedelprijzen bedacht. Veel kans en veel plezier!

 

  •  Prijzenpakket Dunlop
  •  Club met meeste aanmeldingen wint Clinic Nederlands Teamspeler
  •  En nog veel en véél meer…

 

Steun je club!

Niet onbelangrijk, door mee te doen aan deze Squash pubquiz kun je jouw club steunen! Bij je inschrijving krijg je de optie om een vrijwillige bijdrage te doneren aan de Squash bond. Deze bijdrage komt volledig ten goede van jouw squashclub.  Zo zijn we er een beetje extra voor elkaar en helpen we jouw club deze tijden door! Alle beetjes helpen 

 

Inschrijven

Schrijf je snel in via deze link!

 

Wacht niet tot het einde! De inschrijving sluit namelijk op 16 december om 0.00 uur!

« Terug