SBN Pubquiz Ranglijst

Algemeen

SBN Pubquiz Ranglijst

SBN heeft vanmiddag, 21 december 2020, de Pubquiz resultaten per mail gestuurd naar alle mensen die hebben meegedaan afgelopen vrijdag 18 december 2020. Om een voorproefje te geven, de Top 10 winnaars zijn geworden:

1: Fleur M.

2: Joris W.

3: Daphne T.

4: Eva M.

5: Thijs R.

6: Nathalie v. Z.

7: Jaimy N.

8: Megan v. D.

9: Tessa t. S. & Seb W.

10: Emma-Lotte B.

 

Deze top 10 deelnemers hebben prachtige prijzen van Dunlop gewonnen, waaronder: een racket, een tas, een sweater, T-shirt, bidon, headphones en meer! Doe jij de volgende keer ook (weer) mee?

 

Het event stond in teken van verbinding, gezelligheid en het vergroten van het squash community gevoel. Iedere deelnemer kreeg de optie om een vrijwillige donatie te geven die volledig ten goede kwam van zijn/haar club! Met een opkomst van bijna 150 deelnemers en een grote hoeveelheid donaties beschouwt SBN het eerste online event dan ook als heel geslaagd.

 

Charlotte Tönjann, Events & Marketing: "SBN is blij dat het eerste online event zo'n groot succes was. Het enthousiasme, support aan elkaar, en het fanatisme onderling beloven veel goeds voor wanneer we weer offline events gaan organiseren!"

 

« Terug