#StayFitMetSBN Fitness Challenge

Algemeen

#StayFitMetSBN Fitness Challenge

Attentie Squashers! Voor wie is het ook de hoogste tijd om weer fit te worden; duren die after-christmas-dinner-dips bij jou ook iets langer dan normaal? Die olliebollen helpen vast ook niet mee…

 

Natuurlijk hadden we dit er liever al op de squashbaan afgetraind, squash is immers de gezondste sport! Maar helaas moeten de meesten van ons, m.u.v. top selectie, daar nog even op wachten. Daarom heeft SBN een online Fitness Challenge in elkaar gezet: de #StayFitMetSBN challenge! Zo worden, of blijven, we weer fit wanneer de deuren van de centra (hopelijk) weer open gaan op 19 januari 2021! Natuurlijk moet je gewoon al meedoen omdat het super goed voor je is, maar uiteraard zijn er ook toffe prijzen te winnen!

 

Wat is het:                           #StayFitMetSBN Fitness Challenge

Wanneer is het:                  8, 11, 14 en 17 januari 2021 een nieuwe challenge

Wat houdt het in:              7 min workout, 1 ronde is 4 oefeningen.

Waar:                                    Op Facebook & Instagram : @SquashbondNL

3 dagen:                               Je hebt 3 dagen om een challenge te volbrengen!

Inschrijfgeld:                       Gratis!

Hoe doe ik me:                   Post een bericht of verhaal dat je meedoet, van jezelf of van je workout plek, en tag of DM @squashbondnl en #StayFitMetSBN. Alleen dan kunnen we zien dat je meedoet!

 

Wat is dan de challenge?

Elke challenge heeft 4 oefeningen die je een X aantal keer moet uitvoeren. Je zet een timer op 7 minuten en begint met het uitvoeren van de oefeningen. Nadat je deze oefeningen, in volgorde, hebt gedaan heb je 1 ronde volbracht. Probeer binnen de 7 minuten tijd zo veel mogelijk rondes te maken! Nadat de 7 minuten om zijn, laat je ons (@squashbondnl & #StayFitMetSBN.) weten hoe het ging, en hoeveel rondes je hebt gehaald! Voor de echte fanatiekeling: herhaal de 7 minuten zo vaak je wilt en kijk of je jouw persoonlijke record kan verbreken!

 

#StayFitMet….. Top Selectie Spelers dagen jou uit!

Nu is het niet zomaar een fitness challenge, je wordt uitgedaagd door 4 Nederlandse toppers! Tessa ter Sluis, Roshan Bharos, Sanne Veldkamp & Tess Jutte laten jou zien hoe je de oefeningen goed uitvoert, en vertellen je hoeveel rondes zij hebben gehaald. Lukt het jou hun record te verbreken?

 

Prijzen

Los van dat het sowieso goed voor je is om mee te doen, omdat je er fit van wordt of blijft, hoopt SBN je extra te motiveren met het kans maken op gave prijzen! De deelnemer die het meeste online verbindt, door SBN en vrienden te taggen om mee te doen, wint een gaaf Dunlop fitness artikel! Daarnaast wordt er ook nog een squash training door één van de vier bovenstaande toppers, onder alle deelnemers verloot!

 

Dus squashers, pak je waterfles alvast en heel veel succes met de challenge!

 

Voor verdere vragen, neem gerust contact op met charlotte@squashbond.nl

 

 

« Terug