Help jij mee om squash samen te laten groeien? I Neem deel aan het onderzoek

Algemeen

Help jij mee om squash samen te laten groeien? I Neem deel aan het onderzoek

Wie ben jij? En wat drijft jou ertoe om te gaan squashen? En hoe kunnen wij, samen, ervoor zorgen dat squash nog meer kan gaan groeien?

- Klik  op deze link en vul de vragenlijst in via FormDesk -

 

Maandelijks squashen er 145.000 mensen bij één van de 311 aanbieders in Nederland. Deze squashers hebben allemaal bepaalde wensen en behoeften ten aanzien van squash. SBN is er niet alleen voor de duizenden leden die reeds zijn aangesloten bij de bond, maar voor de gehele sport. Middels Squashonderzoek 2021 brengt Squash Bond Nederland van alle squashers in Nederland de wensen en behoeften in kaart. En jouw input helpt ons daar enorm bij.

 

Wat gebeurt er met jouw resultaten?

De vragenlijst wordt ingevuld via FormDesk. Dit is een onderzoekstool waar vele sportbonden mee werken en alle resultaten zijn geanonimiseerd. Dit is op geen enkele mogelijke manier te herleiden naar een individu. En aan de hand van jouw, geanonimiseerde resultaten worden verschillende typen squashers onderscheiden. De wensen en behoeften van de verschillende typen squashers vormen de basis voor een vervolgtraject waarin Squash Bond Nederland haar producten en dienstenaanbod evalueert en ontwikkelt. 

 

Kans maken op super, toffe prijzen door de vragenlijst in te vullen?

Indien je deelneemt aan het onderzoek en deze volledig invult, maak je kans op super toffe prijzen, namelijk 

* Vijf kledingsets van Dunlop

* Vijf keer gratis baanhuur bij jouw squashclub

* Een waardebon van Bol.com

* Een jaarlidmaatschap bij Squash Bond Nederland. 

 

Doordat het een geanonimiseerd onderzoek is, dient om kans te maken een e-mail adres te worden achtergelaten. Dit mailadres zal alleen gebruikt worden om de winnaars te contacten en zal niet in de onderzoeksresultaten zichtbaar zijn. Het onderzoek is en blijft anoniem.

 

 

Wil jij jouw wensen en behoeften ten aanzien van squash met ons delen en kans maken op super toffe prijzen? Klik dan op deze link en vul de vragenlijst in via FormDesk. 

 

Zorgen we er samen voor dat squash nóg leuker wordt en nog meer kan gaan groeien? 

 

 

« Terug