#StayFit Winnaars Bekend

Algemeen

#StayFit Winnaars Bekend

Attentie squashers! Voelen jullie je ook zo fit na het uitvoeren van al die krachtige #StayFit challenges afgelopen weken? Het SBN team heeft genoten van de energie en verbinding die het met zich mee bracht. Meedoen werd belangrijker dan records verbreken; samen fit worden stond centraal! Toch willen wij de squashers die online het meest aanwezig waren belonen met toffe Dunlop artikelen!

De challenges kwamen online op twee platformen, Facebook en Instagram, daarom heeft SBN er voor gekozen om van ieder platform één winnaar te kiezen.

And the winner is… op Facebook: Marian van Zutphen! Marian haar reactie: “ Wat boffen zeg. Dat had ik niet eens in de gaten! Ik heb het vooral voor de squashers gedaan die bij ons (Sportcentrum Berghem) squashen. Om ze aan de gang te houden. Was een erg leuk initiatief van SBN! Dankjewel!”

And the winner is… op Instagram: Petra Smits! Petra haar reactie: “Bedankt!! Was ook super leuk, ik zeg daarmee doorgaan! En hopelijk mogen wij snel weer squashen!!”

Hartelijk dank voor het meedoen en het bijdragen aan de verbinding van de squash community Marian en Petra, gefeliciteerd met jullie prijzen!

SBN wil nogmaals alle #StayFit challengers: Tessa Ter Sluis, Roshan Bharos, Sanne Veldkamp, Tess Jutte, Milou van der Heijden, Piëdro Schweertman, Fleur Maas en Marc Ter Sluis bedanken voor hun energieke inzit! Voorlopig kun je deze 8 challenges altijd terug vinden op SBN haar Facebook en Instagram account. En als je ze weer doet, vindt SBN het natuurlijk top om dit weer van jullie te horen!

« Terug