Aankondiging SBN lidmaatschappen & Compensaties

Algemeen

Aankondiging SBN lidmaatschappen & Compensaties

Beste squasher. We missen jullie, zowel op de squashbaan als daarbuiten. Ook jullie missen de squashsport. Steeds vaker horen we geluiden dat de hunkering naar de squashbaan met de dag groeit. Weet dat we ons achter de schermen ontzettend hard inzetten om jouw stem te laten horen. Daarnaast ondersteunen we de aanbieders van squash op verschillende wijzen om samen de crisis te doorstaan.

 

Als Squash Bond hebben we het afgelopen jaar achter de schermen keihard gewerkt om de squashinfrastructuur overeind te houden door innovatieve ideeën aan te dragen zoals verantwoord squashen op 1,5 meter, verantwoorde protocollen etc. Samen zorgen we dat onze prachtige squash infrastructuur in stand blijft en straks allemaal weer kunnen genieten van squash.

 

Naast de COVID-19 strategie zijn wij ook bezig met lange termijn van onze sport. Het afgelopen jaar hebben we veel onderzoeken gedaan naar jullie wensen en behoeften, deze uitkomsten worden meegenomen in het plan voor de toekomst, om straks extra bij te dragen aan jullie spelplezier. Daarbij alvast een tipje van de sluier, een van onze doelstelling is namelijk om de competitieomgeving en de ranglijst van de Squash Bond te herzien per september 2021. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het innoveren van o.a. deze producten, een veel gehoorde wens vanuit de squasher.

 

Bij SBN halen we net als jullie de broekriem aan, balanceren we tussen activiteiten die nodig zijn om steunmaatregelen voor de squashsport te verkrijgen en om in de toekomst als het weer kan een vlammende start te maken. Een start die in ons aller belang is. Straks weer samen straks vooruit. Ik wil jullie dan ook als lid van SBN informeren over de aanstaande incassering van de SBNlidmaatschappen over 2021 dat binnenkort plaats vindt. Wij begrijpen dat dit wellicht een vreemd moment is met de gesloten squashbanen en ook het ontbreken van wedstrijden. Toch is het voor het voortbestaan van de squash infrastructuur van groot belang om deze lidmaatschappen – die normaal al eerder in het jaar geïncasseerd worden – te incasseren.

 

Compensatie SBN-lidmaatschap

We vragen voor nu om jullie solidariteit. Een beroep die al vaak op jullie wordt gedaan, daar zijn we ons bewust van en daarom willen we dan ook graag iets voor terug doen. Zodat jij als Squasher straks weer kan genieten van Squash. Je hebt als squasher de mogelijkheid om je lidmaatschap van SBN te compenseren op drie manieren.

 

1. 50% korting op een NK Deelname naar keuze in 2021 of 2022

2. € 10,- korting op een toegangskaartje van Europees Kampioenschap Squash 2022

3. 100% korting op een deelname aan het Summer Squash Festival 2021 (NIEUW)

 

Met het geboden perspectief om medio zomer weer activiteiten te kunnen en mogen organiseren, wil SBN speciaal voor jou een zomers evenement organiseren. Tijdens het Summer Squash Festival organiseren we een laagdrempelig evenement met voldoende festiviteiten. Een feestje voor iedere squasher, zeker na deze periode. Als lid van SBN mag jij gratis aan dit evenement deelnemen en voor niet-leden is het €17,50. Hoe dit evenement er precies uit gaat zien wordt de aankomende periode bekend gemaakt.

 

Hoe compenseer ik?

Alle compensaties bij elkaar opgeteld vertegenwoordigen een minimale waarde van €40,-. Je hebt via de onderstaande link de optie om voor alle compensatie opties te kiezen, een deel te kiezen of af te zien van een compensatie optie. Link naar keuze  

 

Graag vernemen wij voor 1 juni 2021 voor welke optie(s) jij hebt gekozen. Na deze datum vervallen de keuzemogelijkheden. Je wordt geïnformeerd op het moment dat je jouw gekozen compensaties kan verzilveren.

 

We willen jou bij deze alvast bedanken voor jouw solidariteit en hopen je zo snel als het weer kan terug te zien op de squashbaan óf bij een van onze activiteiten.

 

Namens bestuur en bureau, hopelijk tot snel en blijf bovenal gezond!

 

Met squash groet,

 

Tom Lucas

 

Directeur Squash Bond Nederland

« Terug