Esmee is ondersteboven van de squashpilot in Utrecht!

Algemeen

Esmee is ondersteboven van de squashpilot in Utrecht!

In het weekend van 11 en 12 april vonden de eerste pilots in de squashsector plaats en Esmee van Lit was er ondersteboven van!

 

Esmee is, naast een fanatieke squasher, projectleider voor nieuwe horecaconcepten. Wanneer het weer kan, zal Esmee regelmatig te vinden zijn op het terras of in de kroeg. Nu zoekt ze net als iedere Utrechter het grasveld op, maar op 11 april ’21 was Esmee te vinden op de squashbaan in Utrecht.

 

“Eindelijk mochten we weer! O, wat waren we blij! Zelf ben ik nu twee jaar lid bij Squash Utrecht. Naast ongeveer twee keer per week fanatiek te squashen, probeer ik regelmatig hard te lopen of andere sporten te beoefenen. Ik vind het leuk om te sporten en zeker te squashen, omdat je merkt dat je een stuk fitter en actiever voelt. Toen we hoorden dat we weer mochten, gingen we zo snel als we konden met een negatieve sneltest op zak de baan op.”

 

Met veel enthousiasme begonnen de meiden aan 45 minuten weer squashen. “Alle ontlading van de afgelopen maanden kwam eruit. En weet je; het ging beter dan we hadden verwacht! Tot de laatste seconden dat we mochten, gingen we door. Helemaal uitgeteld kwamen we de baan af en wisten we direct: spierpijn! Dag 1 was nog te overzien, maar dag 2… Elke beweging was zwaar en kostte heel veel moeite, maar het was het zo waard! Met spierpijn is het vaak zo: accepteren en doorgaan . Het enige wat ik nu wel mis aan squash is de gezelligheid. Eerst knallen op de baan en vervolgens een biertje drinken aan de bar, maar dat komt wel weer. Dit is de eerste stap in die richting!

 

 

Wat zit er in de squash-tip-tas van Esmee? 

Een racket met een bal zou ik toch niet snel vergeten naar de squashbaan en verder wellicht een flesje water tegen de droge keel. O en een korte broek, want warm krijg je het zeker… ;)!”  

 

Dit- of- dat met Esmee

Squashen met vrienden of met Clubgenoten

Vrijspelen of Wedstrijden spelen

Service starten of Service ontvangen

Punt verliezen of Duiken voor de bal

Nooit meer werken of Nooit meer squashen (SORRYYY)

 

 

Deelnemen aan een squashpilot

Heb jij ook zin om weer te squashen en net zo enthousiast te zijn of fit te voelen als Esmee? Aankomend weekend worden de laatste twee pilots georganiseerd samen met Houtrust (Den Haag) en Squash Almere. Er zijn nog plekken beschikbaar! Dus boek snel met een negatieve sneltest een baan en squash erop los! Meer informatie over de pilots zijn hier terug te vinden.

« Terug