Dit weekend zin om te squashen? Neem deel aan de pilots!

Algemeen

Dit weekend zin om te squashen? Neem deel aan de pilots!

In het weekend van 24/25 april organiseert Squash Bond Nederland in samenwerking met het ministerie van VWS en NOC*NSF twee pilots ‘testen voor toegang’, eerder deze maand organiseerde SBN ook al twee succesvolle pilots als onderdeel van een landelijk traject.

 

Wat houden de pilots in?

In april 2021 zijn er in de cultuur-, sport- en recreatiesector pilots met Testen voor toegang. In de squashsector krijgen bezoekers voor één dag toegang tot de squashbaan door een negatief corona testbewijs te laten zien. Het betekent niet dat alle squashbanen in Nederland nu onder deze voorwaarden opengaan. De pilots hebben als doel om te bepalen hoe testen de samenleving kunnen helpen openen, denk hierbij aan de ICT, processen en het vertrouwen.

 

De squash-pilots zijn toegankelijk voor iedere Nederlander tot 27 jaar mét een negatief corona testbewijs. De pilots van komend weekend worden georganiseerd door Houtrust en Squash Almere, hieronder geven we jou de benodigde informatie om deel te nemen aan deze pilots.

 

Houtrust (Den Haag)

Datum:            Zaterdag 24 april 2021

Tijden:             Hele dag

Locatie:           Laan van Poot 18, Den Haag

Toegang:         Tot 27 jaar; ongeacht of je lid bent van SBN en/of Houtrust

Activiteiten:    Het is mogelijk om een squashbaan vrij te huren, maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan de racket toss.

 

Squash Almere

Datum:            Zondag 25 april 2021

Tijden:             Hele dag

Locatie:           Marathonlaan 20, Almere

Toegang:         Tot 27 jaar; ongeacht of je lid bent van SBN en/of Squash Almere

Activiteiten:    Het is mogelijk om een squashbaan te huren, maar het is ook mogelijk om gratis aan clinics deel te nemen van wereldtoppers Paul Coll (Nr. 4 van de wereld) en Nele Gilis (#13). Zij geven in de ochtend van 10.00 – 12.30 uur een clinic aan C&D-niveau* en in de middag van 13.00 tot 16:00 uur aan A&B-niveau. 

 

Hoe kan ik squashen en testen?

Als je graag zou willen deelnemen aan de pilots kun je via deze link alle benodigde informatie verkrijgen. Ben je lid van SBN dan kun je met een voucher gratis deelnemen, klik dan hier. Let op: mocht je aan de clinics mee willen doen in Almere, klik dan op een van de hierboven genoemde links en neem aanvullend contact op met Squash Almere via: 036-5329029. 

« Terug