Squash heeft er een nieuwe squashsupporter bij; Bonny Heidinga!

Algemeen

Squash heeft er een nieuwe squashsupporter bij; Bonny Heidinga!

Bonny is 26 lentes jong en door de weeks is zij finance consultant. Om haar energie kwijt te raken, doet Bonny aan hardlopen en support de horeca erg goed. Op 11 april ’21 kon Bonny weer op een andere manier haar energie kwijt, namelijk squashen op de squashbaan in Utrecht.

 

“Tijdens de ‘light’ lockdown mochten ook huisgenoten meekomen squashen. Door mijn huisgenootje Esmee werd ik meegenomen naar de squashbaan. Wat een fantastisch aanbod; ik heb gelijk een racket gekocht en ben er vol voor gegaan! Alleen toen gingen de banen dicht en lag mijn racket naar stof te happen…”

 

Op 11 april kon het racket van Bonny weer ademhalen. “We mochten weer even! Toch blij dat ik het racket niet voor niets heb aangeschaft ;). Mede doordat Squash Utrecht wekelijks, kleinschalig buitentrainingen organiseerde, waren we niet volledig uit vorm. Het was wel weer heerlijk om op de squashbaan te staan. Het is zoiets anders dan buiten. Al heeft mijn rechterarm toch wel wat spierpijn geleden…"

 

Dit- of- dat met Bonny

Squashen met vrienden of met Clubgenoten

Vrijspelen of Wedstrijden spelen

Service starten of Service ontvangen

Punt verliezen of Duiken voor de bal

Nooit meer werken of Nooit meer squashen

 

 

Wat zit er in de squash-tip-tas van Bonny? 

Als je een enthousiaste beginneling bent, net als ik, dan zou ik een trainingsbal in de squashtas stoppen. Zeer essentieel! 

 

Wat zit er tot nu toe in de squash-tip- tas om straks weer goed en voorbereid de baan op te kunnen?

  • Racket
  • Trainingsbal
  • Fles water
  • Korte broek
  • Zondag wordt de tas verder aangevuld!

« Terug