Vacature: Medewerker Evenementen & Marketing

Algemeen

Vacature: Medewerker Evenementen & Marketing

Medewerker Evenementen & Marketing 

Heb jij een passie voor sport en organiseren?

Amstelveen | 0,6 FTE (24 uur) 

 

SBN (Squash Bond Nederland) is hét startpunt en kenniscentrum voor iedereen die iets te maken heeft met de Squashsport in Nederland. SBN is verantwoordelijk voor de kwaliteit, de ontwikkeling en organisatie van de gehele squashsport in Nederland. Samen groeien met squash, dat is ons doel. SBN doet dit o.a. door zich in te zetten op het gebied van top- en wedstrijdsport, opleidingen, ondersteuning aan squashcentra en verenigingen. We ontwikkelen producten en diensten en we organiseren diverse soorten (top)evenementen. 

 

SBN heeft o.a. de ambitie om hoogwaardige sportevenementen te organiseren die uniek zijn en een meerwaarde bieden voor de squashsport en de partners en sponsoren. SBN wil de squashsport verder promoten onder bestaande en nieuwe squashers. Daarom is SBN op zoek naar een nieuwe medewerker evenementen & marketing.

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Evenementen & Marketing fungeer je als spin in het web in de organisatie van alle evenementen en pak je het graag groot aan. Je doet er alles aan om jouw projecten en evenementen in goede banen te leiden. Daarbij komt er veel op jouw bordje, zo ben je verantwoordelijk voor een goede zorgvuldige projectcoördinatie en marketing, ondersteund door collega’s. Je draagt zorg voor een goed logistiek proces, gaat relaties aan met toeleveranciers en partners en zorgt voor een goede promotie van evenementen en de squashsport. De projecten variëren van nationale en internationale evenementen met diverse deelnemersaantallen bij bestaande locaties tot evenementen op locatie met tijdelijke squashbanen zoals een Europees Kampioenschap of een internationaal profevenement. Daarnaast zoek je naar nieuwe kansen in de markt voor de organisatie van unieke evenementen of in co creatie met bestaande evenementen, je denkt graag out of the box. Het opzetten en onderhouden van relaties is eenvoudig voor jou, je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor squashers, collega’s, centra en partners.

 

In welk team kom je terecht?

Je komt te werken op één van de meest jonge en dynamische bondsbureaus van de Nederlandse sport. Het team bestaat uit 3 enthousiaste collega’s die werkzaam zijn in Amstelveen. Je werkt veel samen en hebt een divers takenpakket in onze compacte organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur. 

 

Wat vragen wij van jou?

Je bent een ondernemende sportliefhebber en gewend zelf initiatief te nemen, kan je goed inleven in de verschillende perspectieven van commerciële en maatschappelijke belangen, je beschikt over een afgeronde HBO- / WO-opleiding met het liefst enkele jaren werkervaring. Communicatief vaardig zijn is een must, je weet het overzicht bij verschillende werkzaamheden goed te behouden en je werkt in hoge mate zelfstandig zonder de anderen uit het oog te verliezen.

 

Ons wensenlijstje:

 • Afgestudeerd HBO’er / WO’er
 • Enkele jaren organisatorische/ projectmatige ervaring
 • Affiniteit met sportmarketing
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Sterk in de Nederlandse en Engelse taal
 • Proactieve teamspeler
 • Sterke affiniteit met sport

 

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie met voldoende ruimte om je te ontwikkelen
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Alle voordelen van de CAO Sport zoals een goede pensioenopbouw, tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en eindejaarsuitkering. 
 • Een salaris ingeschaald in schaal 7 van de CAO Sport
 • Uitbreiding van je uren is afhankelijk van financiële ontwikkelingen
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Leuke extra’s zoals de mogelijkheid om squashwedstrijden/-toernooien te bezoeken. 

 

Je werkomgeving

Het kantoor van SBN is gehuisvest binnen het kantoor van de KNLTB, waardoor je in dé racketsport omgeving van Nederland terecht komt. Je collega’s zijn sportfanaten (we hopen dat jij dit ook bent), hebben een enorme passie, drive en motivatie om squash voor ci. 300 aanbieders en een kwart miljoen squashers nóg leuker te maken.

 

 

 

Enthousiast geworden?

Dan zouden we het leuk vinden als je solliciteert! We ontvangen graag je motivatie waarom jij de beste kandidaat bent en waarom je graag bij SBN zou willen werken. Daarnaast ontvangen we graag jouw cv om te zien welke ervaring je al hebt opgedaan. Kijk ook nog even op onze site www.squash.nl voor meer informatie over onze organisatie. 

 

Mocht je meer informatie willen over de vacature of de organisatie dan kan je hierover contact opnemen met de directeur van SBN, Tom Lucas te bereiken op 06- 23 25 90 49. Je sollicitatie en motivatie kan je sturen aan directie@squashbond.nl. 

 

De vacature staat open tot 14 mei. Na deze periode is het niet meer mogelijk om te solliciteren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

« Terug