Vacature: Digital Marketing Stagiair

Algemeen

Vacature: Digital Marketing Stagiair

Word jij enthousiast van data gedreven werken en het uitzetten van campagnes op basis van profielen en wensen van de klant? Of wil jij dit graag leren? Dan is Squash Bond Nederland (SBN) dé plek voor jou! Wij zijn op zoek naar een Digital Marketing Stagiair.

Hoe is het nu om stage te lopen bij SBN?

Isa heeft haar afstudeerstage bij ons gedaan en deelt graag haar ervaring en beleving met jou: "Na een lange zoektocht in de coronaperiode kwam ik via via terecht bij Squash Bond Nederland. Eerlijk gezegd dacht ik; de squashbond? Is dat er? Wordt squash niet door wat ouderen gespeeld? Maar ik dacht niet geschoten is altijd mis en dat bleek. Na het eerste gesprek waren mijn gedachtes volledig van de baan. De bond straalt een sterke openheid, ruimdenkend, ondernemend en jonge organisatie uit.  

Door het coronavirus is er voornamelijk vanuit huis gewerkt, maar wat mij direct opviel, zelfs via een scherm, hoe open en betrokken ik werd ontvangen bij het team. De positieve energie was direct te merken en elk resultaat werd ‘gevierd’. Dat geeft een goede en stimulerende sfeer in het team.

Binnen de bond krijg je genoeg mogelijkheden tot afwisseling van werkzaamheden en mee te kijken met diversen projecten. Hierdoor krijg je het gevoel dat je een onderdeel van het team bent in plaats van een stagiair, maar ook nog steeds genoeg tijd om je eigen opdracht uit te voeren. 

Deze organisatie zit boordevol energie en willen samen tot het beste resultaat komen. SBN geeft je vertrouwen en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit alles heeft mijn stagetijd super gevarieerd en interessant gemaakt! Twijfel niet; Stuur je motivatie en CV op en ga deze gave stage aan! Je zal zeker geen spijt krijgen ;)" 

Nieuwsgierig geworden naar wat de stage inhoudt? Bekijk hier de volledige vacature. En als je net zo enthousiast als Isa bent geworden, stuur dan je motitvatie en CV op naar Tom Lucas (directeur) tom@squashbond.nl  

« Terug