SBN lanceert MIX Zomer Cup

Algemeen

SBN lanceert MIX Zomer Cup

Met de meest recente versoepelingen die het kabinet op 18-06 doorgevoerd heeft is het weer mogelijk in competitief verband te squashen. Dat is natuurlijke ontzettend goed nieuws! 

 

SBN heeft daarom vooruitlopend op dit nieuws een peiling gedaan onder wedstrijdleiders of er animo was voor een korte zomer competitie. Hieruit bleek dat er best veel interesse was in een korte zomer competitie. SBN bedacht daarom een format dat goed aansluit bij deze fase in de coronacrisis en bovendien een zo laagdrempelig mogelijk karakter heeft. Het belangrijkste uitgangspunt van deze competitie is het spelen van wedstrijden in competitieverband. 

Hierbij presenteert SBN De SBN MIX Zomer Cup! De SBN MIX Zomer Cup is een bekertoernooi voor teams. Het doel van deze competitie is om na lange tijd weer eens te kunnen squashen in competitief verband. In principe is deze competitie eenmalig, maar SBN sluit niet uit dat bij groot succes deze vorm van competitie, wordt herhaald.


Format in het kort:
Datums: Vrijdagen 16 juli, 23 juli, 30 juli. Vanaf 13 juli wordt iedere dinsdag om 15:00 de loting gepubliceerd voor diezelfde week.

1. Bekerbepalingen 

-Er wordt gespeeld met een uitspeelschema/toernooischema. Het staat ook wel bekend als een bekerformat.
-Als je als team verliest, speel je door in de plate

2. Wedstrijden
-Er worden vijf partijen gespeeld. Twee herenenkel, één damesenkel, één mixdubbel en een herendubbel partij.
-Een dame kan geen herenpartij spelen.

3. Categorieën
-Er is een open inschrijving. SBN deelt deelnemende teams in o.b.v gemiddelde speelsterkte. Hierbij spelen de sterkste teams in de hoogste categorie, de overige categorieën afnemende sterkte.

Inschrijven
Wil je meedoen? Meld je dan z.s.m. aan bij de wedstrijdleider van jouw club. Wedstrijdleiders hebben tot en met Maandag 12 juli 10:00 de tijd om een volledig afgeronde inschrijving te doen.


Klik dan hier voor een uitgebreidere uitleg.

Voor overige vragen kun je een e-mail sturen aan 
wedstrijdsport@squashbond.nl

« Terug