Open bid organisatie NK Squash en NK Dubbel

Algemeen

Open bid organisatie NK Squash en NK Dubbel

SBN start een bidprocedure voor het NK Squash en NK Dubbel. SBN is opzoek naar centra die geïnteresseerd zijn in het indienen van een bid voor deze nationale evenementen.

 

De visie die SBN heeft, is om activiteiten niet alleen als toernooi, maar ook als een echte beleving voor zowel deelnemers, toeschouwers en sportliefhebbers te creëren door het inzetten van extra activiteiten en marketing. Daarom heeft SBN in de afgelopen jaren haar evenementen vaker in samenwerking met derden georganiseerd, want door samen te werken en krachten te bundelen met evenementenorganisaties en centra, wil SBN deze visie realiseren met als doel de algemene promotie van de squashsport naar een nog hoger niveau brengen.

 

Voor de aankomende drie edities van het NK Squash en NK Dubbel, start SBN nu voor beide evenementen een bidprocedure waar aangesloten centra een bid kunnen indienen door middel van het onderstaande aanmeldingsformulier. Daarnaast is het SBN Eventbeleid toegevoegd waarin de voorwaarden en verschillende organisatievormen staan van de evenementen.

 

Aanmeldtermijn NK Squash: 9 augustus 2021

 

Aanmeldtermijn NK Dubbel: 9 augustus 2021

 

 

Aanmeldingen dienen ingestuurd te worden binnen de gestelde termijn door middel van het aanmeldformulier naar events@squashbond.nl . Na de aanmeldtermijn zal SBN deze beoordelen en bij meerdere bids een advies vragen aan een onafhankelijk adviescommissie die SBN ondersteund in het toekennen van de evenementen. SBN streeft ernaar om deze evenementen vier weken na de aanmeldtermijn toe te kennen.

 

Aanmeldingsformulier

 

SBN Event beleid toekenning

« Terug