Meet the new SBN team: Even voorstellen

Algemeen

Meet the new SBN team: Even voorstellen

De afgelopen weken is het team van Squash Bond Nederland veranderd. Richting het nieuwe seizoen nemen we afscheid van onze gewaardeerde collega Willem van Meerkerk, verwelkomen wij Isa Polman en introduceren wij Ivy Khemai die tijdelijk de competitie werkzaamheden overneemt van Willem. Graag nemen we onze leden mee met het introduceren van het nieuwe team.

 

Willem van Meerkerk (Wedstrijdsport coördinator)

Willem is de afgelopen 6,5 jaar uitgegroeid tot een van de meest bekende gezichten van Squash Bond Nederland. Met zijn tomeloze inzet heeft Willem voornamelijk coördinatie gegeven aan de competitie en diverse commissies. Daarmee stond Willem in de frontlinie van diverse SBN-activiteiten. Als SBN danken wij Willem voor zijn inzet voor de sport en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

 

Willem van Meerkerk over zijn periode bij SBN: "Het was een eer om te mogen werken bij de sportbond van de leukste sport die er bestaat. Ik ben dankbaar voor alle vriendschappen, warme contacten en ongelofelijke leuke avonturen die ik heb beleefd tijdens mijn werkzaamheden voor SBN. Ook wil ik mijn collega's bedanken voor de fijne dynamiek waarin wij samen hebben gewerkt. SBN heeft het laatste jaar echt een grote positieve verandering doorgemaakt, waarvan ik hoop dat deze ook voelbaar en zichtbaar is. Ik wens SBN veel succes toe bij het voortzetten van de ingezette strategie, eentje die onze squashsport hard nodig heeft. Wie weet tot bij een squashbaan, want ik blijf in de sport actief! #ikbenookeensquasher."

 

Ivy Khemai

Ivy Khemai zal de komende periode zorgdragen voor de organisatie van de reguliere competitie, zij neemt daarmee en aantal werkzaamheden over van Willem. 

 

Ivy Khemai over haar aanstaande periode. "Ik loop flink wat jaren rond in de squashwereld. Sommige kennen mij wellicht van de SBN-competitie waaraan ik vaak heb deelgenomen. Maar squash speel ik wel echt voor de fun en gezelligheid. Ik speel nog wekelijks met mijn team en daarnaast ben ik ook geregeld op de padelbaan te vinden. Als liefhebber van squash is het NK een van de evenementen waar ik absoluut bij wil zijn, als kijker en supporter wel te verstaan, dus wellicht hebben we elkaar daar wel eens gezien. Samen met jullie zorg ik ervoor dat de SBN-competitie voor 2021-2022 staat, zodat er weer mooie wedstrijden gespeeld kunnen worden!"

 

Heb je vragen over de reguliere competitie? Stel ze aan Ivy. Ivy is werkzaam op ma, di, do en vrijdag van 9 tot 12 en is te bereiken via ivy@squashbond.nl

 

Isa Polman (Events & Marketing)

Isa is al acht maanden bij de Squash Bond, daarin is Isa geen onbekende meer. Isa heeft haar stageperiode afgerond met een 9! En met de energie die Isa meebrengt kijken we uit naar haar invulling van de positie evenementen & marketing die eerder door Charlotte Tönjann werd ingevuld.

 

Isa Polman over haar nieuwe functie: "Vanuit de functie stagiair door naar medewerker Evenementen en Marketing, wauw! Na een zeer geslaagde stageperiode en daarmee ook mijn studie afgerond te hebben mag ik mijn eerste werkstappen bij Squash Bond Nederland zetten. Een organisatie dat vol creatieve ideeën en energie zit, daar krijg ik zelf ook energie van. Na een periode waar evenementen niet mogelijk waren, gaan we nu een tijd in waarin we weer evenementen mogen en kunnen organiseren. Om te beginnen met het Summer Squash Festival een nieuw evenement. Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging en gaan er een mooie, sportieve en leuke tijd van maken!"

 

Heb je vragen over o.a. evenementen? Stel ze aan Isa via isa@squashbond.nl

« Terug