Doe mee met de FvV Bokaal 2021

Algemeen

Doe mee met de FvV Bokaal 2021

De zomerstop nadert zijn einde en de maatregelen laten het toe om evenementen te organiseren. Als SBN zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de zesde editie van de Fentener van Vlissingen Bokaal, waar de sterkste jeugdclub van Nederland zal gaan winnen. Deze keer wordt de FVV bokaal georganiseerd bij de winnaar van de vorige editie , namelijk Squash Almere. Het feest gaat plaatsvinden op zondag 19 september, dus zet die datum maar groot in de agenda! 

OPZET FVV BOKAAL 2021

Het evenement wordt in teamverband gespeeld. Elke club vaardigt één team van minimaal drie spelers af in drie verschillende niveaus, Rookies, Beginners en Elite/Gevorderden (Max. C1 speler). Deze spelers nemen het op tegen spelers van hetzelfde niveau van andere clubs, waarbij elke wedstrijd drie games worden gespeeld en elke game telt voor de uitslag. 

Lees hier het volledige reglement. 

CORONAMAATREGELEN

Tijdens het evenement zal het algemeen squashprotocol van kracht zijn. In aanloop naar het evenement zal SBN informatie delen m.b.t. de aanvullende maatregelen tijdens het evenement zodat we een verantwoord evenement kunnen organiseren zodat de 1,5 meter buiten sport & spelactiviteit gewaarborgd kan worden.

INSCHRIJVING

Wil je, je inschrijven, dat kan via jouw club. De (jeugd)wedstrijdleider kan via sbn.toernooi.nl de teams & spelers opgeven. De inschrijving sluit dinsdag 14 september 2021 om 23:59. Zorg dus dat je, je optijd aanmeld bij jouw club. 

 

Voor vragen kan je terecht bij isa@squashbond.nl 

 

We hopen jullie weer te mogen verwelkom bij de J.M. Fentener van Vlissingen Bokaal 2021! En wie weet worden jullie de sterkste jeugdclub van Nederland. Dan is het evenement in 2022 bij jou op de club!

« Terug