Gezocht: Projectmedewerker

Algemeen

Gezocht: Projectmedewerker

Projectmedewerker

Heb jij een passie voor sport en organisatie?

 

Amstelveen | 0,8 FTE (30 uur) 

 

SBN (Squash Bond Nederland) is hét startpunt en kenniscentrum voor iedereen die iets te maken heeft met de squashsport in Nederland. SBN is verantwoordelijk voor de kwaliteit, de ontwikkeling en organisatie van de gehele squashsport in Nederland. Samen groeien met squash, dat is ons doel. SBN doet dit o.a. door zich in te zetten op het gebied van top- en wedstrijdsport, opleidingen, ondersteuning aan squashcentra en verenigingen. We ontwikkelen producten en diensten en organiseren diverse soorten (top)evenementen. 

 

SBN heeft de ambitie om de sport in de breedste zin verder te ontwikkelen om zo squashers beter te kunnen faciliteren, ondernemers en verenigingen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering én de sport te promoten voor sport liefhebbend Nederland. Diverse projecten liggen klaar om opgepakt te worden. SBN is daarom op zoek naar een nieuwe projectmedewerker.

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker fungeer je als spin in het web binnen de diverse organisatielagen van SBN. Je doet er alles aan om jouw projecten in goede banen te leiden. Daarbij komt er veel op jouw bordje, zo ben je verantwoordelijk voor een goede zorgvuldige projectcoördinatie en draag je zorg voor de organisatie van de SBN Competities.

 

Je draagt daarnaast zorg voor een goed logistiek proces en hebt een goed gevoel voor juiste communicatie. Je gaat relaties aan met stakeholders en weet iedereen binnen het project tevreden en betrokken te houden. De projecten variëren, in de eerste periode zal de focus liggen op het voortzetten en het ontwikkelen van de sportieve zijde. Zo ontwikkel je niet alleen de competities door, óók zet jij je in voor sportieve zaken zoals het scheidsrechters programma, jeugdontwikkeling, nieuwe opleidingsstructuur om enthousiaste trainer/coaches op te leiden en hou je, je bezig met sponsoractivatie.

 

Daarnaast ben je geïnteresseerd in trends en ontwikkelingen binnen de sportmarkt. Je denkt buiten de gebaande paden en laat je inspireren voor eigen projecten. Het opzetten en onderhouden van relaties is eenvoudig voor jou, je bent namelijk één van de eerste aanspreekpunten voor squashers, collega’s, centra en partners.

 

In welk team kom je terecht?

Je komt te werken op één van de meest jonge en dynamische bondsbureaus van de Nederlandse sport. Het team bestaat uit 3 enthousiaste collega’s die aangevuld worden door stagiaires die werkzaam zijn vanuit huis of in Amstelveen. Je werkt veel samen en hebt een divers takenpakket in onze compacte organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur. 

 

Wat vragen wij van jou?

Je bent een ondernemende sportliefhebber en gewend zelf initiatief te nemen, kan je goed inleven in de verschillende perspectieven van commerciële en maatschappelijke belangen, je beschikt over een afgeronde HBO- / WO-opleiding met het liefst enkele jaren werkervaring. Communicatief vaardig zijn is een must, je weet het overzicht bij verschillende werkzaamheden goed te behouden en je werkt in hoge mate zelfstandig zonder de anderen uit het oog te verliezen.

 

Ons wensenlijstje:

 • Afgestudeerd HBO’er / WO’er
 • Enkele jaren organisatorische/projectmatige ervaring
 • Affiniteit met sportmarketing
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Proactieve teamspeler
 • Sterke affiniteit met sport en/of Squash

 

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie met voldoende ruimte om je te ontwikkelen
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Alle voordelen van de CAO Sport zoals een goede pensioenopbouw, tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en eindejaarsuitkering. 
 • Een salaris ingeschaald in schaal 7 of 8 van de CAO Sport
 • Uitbreiding van je uren is afhankelijk van financiële ontwikkelingen
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Leuke extra’s zoals de mogelijkheid om squashwedstrijden/-toernooien te bezoeken. 

 

Je werkomgeving

Het kantoor van SBN is gehuisvest binnen het kantoor van de KNLTB, waardoor je in dé racketsport omgeving van Nederland terecht komt. Je collega’s zijn sportfanaten (we hopen dat jij dit ook bent), hebben een enorme passie, drive en motivatie om squash voor ca. 300 aanbieders en een kwart miljoen squashers nóg leuker te maken.

 

 

Enthousiast geworden?

Dan zouden we het leuk vinden als je solliciteert! We ontvangen graag je motivatie waarom jij de beste kandidaat bent en waarom je graag bij SBN zou willen werken. Daarnaast ontvangen we graag jouw cv om te zien welke ervaring je al hebt opgedaan. Kijk ook nog even op onze site www.squash.nl voor meer informatie over onze organisatie. 

 

Mocht je meer informatie willen over de vacature of de organisatie dan kan je hierover contact opnemen met de directeur van SBN, Tom Lucas te bereiken op 06- 23 25 90 49. Je sollicitatie en motivatie kan je sturen aan directie@squashbond.nl.

 

De vacature blijft de gehele procedure open staan, wij hanteren dan ook geen deadlines. Zolang de vacature op onze site staat, is het mogelijk om te solliciteren.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Download de vacature hier

« Terug