Het squashseizoen 2021 - 2022 gaat beginnen!

Algemeen

Het squashseizoen 2021 - 2022 gaat beginnen!

Pak je agenda er maar bij, want het squashseizoen gaat beginnen en er staat veel op het programma! 

Na een jaar weinig tot geen wedstrijden en toernooien gespeeld te hebben, presenteren we hierbij de nieuwe kalender voor 2021- 2022. Zo gaat de SBN-competitie, zowel regulier als de jeugdcompetitie, weer van start, NK’s die voor de deur staan en de Dunlop & SquashLife Tour.

                                   Bekijk hier de evenementenkalender 2021 - 2022                                   

 

Schrijf je direct in om jouw agenda te vullen! Klik op de onderstaande links;

 

“De coronamaatregelen laten het toe om de agenda weer te vullen met squashevenementen. De afgelopen twee weken hebben we tijdens het Summer Squash Festival al kunnen ervaren hoe belangrijk wedstrijdsport is. Het zorgt ervoor dat mensen weer doelen kunnen stellen en zich kunnen meten tegen andere spelers. Uiteindelijk is dat natuurlijk waar we het voor doen! Wij hopen dan ook dat de evenementen weer goed gevuld kunnen worden, zodat we in een veilige omgeving kunnen sporten, want sport houdt ons fit en gezond!” – Isa Polman SBN Events & Marketing 

 

Alvast opwarmen voor dit seizoen of extra punten binnenhalen? Doe mee met het Summer Squash Festival bij SquashTime Eindhoven. Gegarandeerd een leuke dag om te squashen, omdat:

  • Je sowieso 3 wedstrijden speelt;
  • Je een leuke goodiebag ontvangt;
  • Je nieuwe squashmaatjes ontmoet;
  • Je wat kan leren van een Nederlandse topsquashers!

JA IK DOE MEE!

« Terug