Vandaag start de SBN Competitie!

Algemeen

Vandaag start de SBN Competitie!

Eindelijk is het zover, vandaag starten we met het competitieseizoen! Een kleine 250 teams zullen de komende maanden tegen elkaar strijden om de titel.

We gaan beginnen!

Nu we weer wat meer mogen en iedereen gemotiveerd is om weer te spelen lijkt niets mooie wedstrijden nog in de weg te staan! Dit jaar hebben veel teams zich aangemeld voor de reguliere competitie en als SBN zijn we daar trots op. De eerste teams staan vanavond aan de startlijn van de SBN Competitie 2021-2022! 

 

Vernieuwing

Onze digitale strategie hebben we verder kunnen vormgeven, wat onder andere betekent dat vanaf de aanmelding van de teams tot de laatste wedstrijd alles online gaat via sbn.toernooi.nl. Ook is er in de Dames Promotieklasse een vernieuwing. Dit jaar spelen we 3 tegen 3.   Dit is een pilot waarin we graag tegemoet komen aan de wensen van spelers en de competitie laagdrempelig willen houden. Zo blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor iedereen binnen squash.

 

Wil jij ook competitie spelen?

Aansluiten bij een team kan gedurende het hele jaar. Wil je je prestaties meten met anderen of gewoon leuke wedstrijden spelen, meld je dan aan via de wedstrijdleider van jouw club. Meer informatie over de SBN Competitie 2021-2022 vind je op Squash.nl. Je bent van harte welkom!

 

SBN wenst alle squashers een sportief seizoen toe!

 

 

« Terug