NK Dubbel gaat naar: Squash Zwolle!

Algemeen

NK Dubbel gaat naar: Squash Zwolle!

SBN heeft de organisatie van het NK Dubbel voor de komende edities toegekend aan Squash Zwolle!

 

SBN heeft de visie om activiteiten niet alleen als toernooi, maar ook als een echte beleving voor zowel deelnemers, toeschouwers en sportliefhebbers te creeren door het inzetten van extra activiteiten en marketing. Daarom heeft SBN in de afgelopen jaren haar evenementen vaker in samenwerking met derden georganiseerd, want door samen te werken en krachten te bundelen met evenementorganisaties en centra, wil SBN deze visie realiseren met als doel de algemene promotie van de squashsport naar een nog hoger niveau te tillen. 

 

En vanuit deze visie heeft SBN afgelopen september opnieuw een BID-procedure gestart voor het NK Dubbel. Diverse centra hebben een bid ingediend bij SBN die werden voorgelegd aan een adviescommissie. Op basis van deze bids en het advies van de adviescommissie kwam Squash Zwolle als winnaar uit de bus!

 

“Zonder belangstellende centra is SBN niet instaat om evenementen te organiseren, dus het is mooi om te zien dat er diverse bids worden ingediend! Dit keer is Squash Zwolle voor het NK Dubbel de winnaar geworden en ik kijk uit naar de samenwerking om samen een echte beleving te kunnen neerzetten voor elke squasher! ” – Isa Polman, Events & Marketing.

 

De organisatie van het NK Dubbel ligt voor de komende edities in handen van Squash Zwolle met als manager Dagmar Vermeulen: "Super blij dat we de organisatie mogen doen van het NK Dubbel. Met trots kan ik dan het squashland het nieuwste van het nieuwste centrum laten zien in combinatie met de organisatie skills van een event! We zijn nu nog volop bezig met bouwen, zie de foto, maar tegen die tijd zijn we allang klaar en gaan we er een groot succes van maken!" 

 

 

NK Dubbel 2021 wordt dit jaar nog gehouden in Eindhoven. Ben jij nog niet ingeschreven, maar wel zin om mee te doen? Schrijf je dan hier in!

« Terug