Word trainer/coach en meld je aan voor WSF 1 opleiding

Algemeen

Word trainer/coach en meld je aan voor WSF 1 opleiding

In Nederland doen ruim 130.000 mensen aan squash. Goede begeleiding is voor veel van hen de sleutel tot verhoogd spelplezier en verbeterd kunnen squashen om daarmee volgende stappen te kunnen zetten. Als trainer/coach kun jij hen gericht helpen om hun doelen te bereiken! Tijdens de WSF 1 cursus leer je de basisvaardigheden voor een squashtrainer/ coach om de beginnende squasher op weg te helpen.

Squash Bond Nederland organiseert samen met de coachingcommissie een nieuwe WSF 1 cursus. Met deze opleiding ben je direct een internationale erkende trainer/coach. Na een langdurge periode van afwezigheid kan er met de huidige maatregelen weer een opleiding georganiseerd worden. Het kom al snel voorbij van 18 t/m 21 november 2021 op een nog nader te bepalen locatie. 

 

Dagen

  • Donderdag 18 november 2021;
  • Vrijdag 19 november 2021;
  • Zaterdag 20 november 2021
  • Zondag 21 november 2021 

Een cursusdag begint rond ci. 09:30 en eindigt om ci. 19:30. 

Plaats
Afhankelijk van deelnemers wordt er een locatie bepaald. 


Indien de reisafstand naar de opleidingslocatie op grote afstand ligt probeert SBN, in samenwerking met het squashcentrum, een mogelijkheid tot overnachten te regelen. De kosten hiervan worden nog bekend gemaakt en zit niet in het cursusgeld. De kandidaat is vrij om hier gebruik te maken of zelf overnachtingen te regelen.

 

Duur van de opleiding
1 weekend  van 4 dagen 

 

Kosten
€300,- opleidingskosten

 

 Additionele kosten niet inbegrepen (overnachtingen, maaltijden en drankjes enz.)


Aanmelden of meer informatie?
Wilt u zich aanmelden en meer informatie ontvangen over de opleiding? Stuur dan een e-mail naar wedstrijdsport@squashbond.nl

 

« Terug