Plaatsing categorie A NK Squash 2021

Algemeen

Plaatsing categorie A NK Squash 2021

Zojuist heeft SBN alle informatie ontvangen vanuit de plaatsingscommissie om bekend te maken wie er wel of geen kwalificatie dienen te spelen. Vandaag wordt de plaatsing van de A-categorie bekend gemaakt.

 

Zoals eerder beschreven, wordt de plaatsing van de A gemaakt door een plaatsingscommissie. Dit jaar bestond de commissie uit 12 personen. De plaatsing voortkomend uit de plaatsing van de commissie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de PSA. Het NK Squash is een evenement waarbij de deelnemers van de A-categorie spelers punten kunnen verdienen voor de mondiale ranglijst. Op 7 oktober 2021 zal de plaatsing van B,C,D- categorie bekend worden gemaakt. Afhankelijk van je plaatsing ben je direct geplaatst voor het hoofdtoernooi van 14 t/m 17 oktober. Mocht je kwalificatie spelen, dan word je a.s. zaterdag 9 oktober verwacht in het Frans Otten Stadion en ontvang je een mail met overige informatie.

 

Hier is de plaatsing van de A-categorien te vinden

 

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar in de overige categorieën, dus wil jij nog meedoen aan het NK Squash 2021? Dan heb je tot 7 oktober 10:00 de tijd om je in te schrijven! KLIK HIER om te kijken hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn in welke categorie en om je direct in te schrijven!

 

SBN wenst iedereen succes met de laatste voorbereidingen en tot volgende week!

« Terug