Schema's NK Squash 2021 zijn bekend!

Algemeen

Schema's NK Squash 2021 zijn bekend!

Volgende week is het zover; NK Squash 2021! En de schema's zijn bekend. Lees hieronder de tijden en overige belangrijke informatie.

Afgelopen woensdag, 6 oktober, was de plaatsing van de categorie 1 (A) bekend en vandaag publiceert SBN de schema's voor het NK Squash 2021. Iedereen, zowel de dames als de heren, in de categorieën 2-3 (B), 4-6 (C) en 7-9 (D) zijn direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. 

Bekijk hier de hoofdschema's 

Bekijk hier het kwalificatieschema 1(A)

Coronamaatregelen
Na 1,5 leven met coronamaatregelen laten de huidige maatregelen het weer toe dat het NK Squash 2021 georganiseerd kan worden. Binnen de huidige maatregelen zijn er wel bepaalde factoren waar er rekening meegehouden dient te worden, namelijk dat bezoekers, deelnemers en publiek in het bezit moeten zijn van een CTB (coronatoegangsbewijs). Lees hier verder wat het inhoudt en welke vormen van een CTB er zijn. 

 

Parkeerkaarten
Eerder is gecommuniceerd dat in het weekend van het NK Squash ook een ander sportevenement plaats vindt, namelijk de marathon van Amsterdam. Wanneer je wenst om naar het Frans Otten Stadion af te reizen is het met de auto iets lastiger dan normaal. Alleen op zondag dien je in het bezit te zijn van een parkeerkaart. Je kunt een fysieke parkeerkaart ophalen bij het Frans Otten Stadion op donderdag, vrijdag en zaterdag. Kom je alleen op zondag meld je dan hier aan en dan sturen wij de parkeerkaart per post naar je toe. 

 

Voor nu wenst heel het team van SBN alle deelnemers succes met de voorbereidingen en laten we er een NK van maken zoals van ouds!

« Terug