Aanmeldingen WSF1 trainersopleiding geopend!

Algemeen

Aanmeldingen WSF1 trainersopleiding geopend!

Wil jij jezelf op zondag 21 november een WSF1 coach noemen? Schrijf je dan nu in voor de WSF1 cursus en ga met de ruim 130.000 squashers die Nederland kent aan de slag om hen gericht te helpen om zich als squasher te ontwikkelen en doelen te bereiken.

 

Squash Bond Nederland organiseert de cursus samen met de coachingcomissie, met het voltooien van de opleiding ben jij direct een internationaal erkende coach! Je leert de basisvaardigheden die een coach nodig heeft om de beginnende squasher op weg te helpen en je kunt de techniek van meer ervaren squashers analyseren.

Inschrijven + locatie
Inschrijven voor de WSF1 cursus kan tot donderdag 11 november via deze link. De opleiding vind plaats van donderdag 18- tot en met zondag 21 november. Cursusdagen zijn van 09:30 tot circa 19:30. Op zondag is de cursus tegen het einde van de middag voltooid en is bekend wie zich WSF1-coach mag noemen!

De locatie van de cursus wordt nog bekendgemaakt, dit is afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers. Indien de reisafstand naar de opleidingslocatie op grote afstand ligt probeert SBN, in samenwerking met het squashcentrum, een mogelijkheid tot overnachten te regelen. De kosten hiervan zit niet in het cursusgeld, de kandidaat is vrij om hier gebruik van te maken of zelf overnachtingen te regelen.

 

Meer informatie over de WSF1 cursus is te vinden in dit document. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met joost@squashbond.nl.

« Terug