Dunlop Squash Circuit gaat van start! Schrijf je nu in!

Algemeen

Dunlop Squash Circuit gaat van start! Schrijf je nu in!

Na een jaar afwezigheid is 6 november het Dunlop Squash Circuit terug en wel met vier PSA toernooien! Jij kan je nu inschrijven!

 

Dunlop en Sjef van der Heijden slaan de handen weer in een om het Dunlop Squash Circuit weer te organiseren. Vorig jaar werden deze toernooien afgelast, maar nu is het terug en wel met vier PSA toernooien. Daarnaast is er bij de Pre Nationals ook een dames PSA toernooi!

 

Opzet van het Dunlop Squash Circuit
Dit is een eendaags toernooi, maar de PSA toernooien twee dagen. Je speelt best of five en minimaal drie wedstrijden. Jouw uitslagen tellen mee voor de nationale ranglijst en je maakt kans op Dunlop prijzen!

 

Data + inschrijven

6 november 2021 is de start het eerste toernooi in Houtrust Den Haag en jij kan je nu hier inschrijven.

Het tweede toernooi de PRE NATIONALS, 29 januari 2022, gaat plaats vinden in het Frans Otten Stadion, Amsterdam. Schrijf je hier in!

Het derde toernooi gaat plaats vinden op 26 maart 2022 bij Squashtime, Eindhoven. Voor dit toernooi kun je je hier inschrijven!

Het laatste toernooi, de Adri van Noort Memorial, gaat plaats vinden op 25 juni 2022 in Meersquash, Hoofddorp. Wil jij ook dit toernooi niet missen? Schrijf je dan hier in!

 

Zie hier de poster!

 

« Terug