NK Squash 2021 | Terugblik dag 1, vooruitblik dag 2

Algemeen

NK Squash 2021 | Terugblik dag 1, vooruitblik dag 2

Het NK squash 2021 is eindelijk van start gegaan. Met totaal 107 enthousiaste deelnemers in verschillende categorieën is er veel bekijks in de hal. Ook is het fanatisme te zien bij de spelers, die lang geen toernooien hebben kunnen spelen.

 

Scheidsrechter Marco van den Berg is zoals 23 eerdere NK’s weer van de partij. Kort, maar duidelijk zegt hij: ‘Happy to be here’. Ook scheidsrechter Ash Patel is blij om weer in het Frans Otten Stadion te zijn. ‘Heel fijn om weer met de squashfamily te zijn. We doen dit al heel wat jaren en het voelt vertrouwd om weer met z’n allen te zijn.’

 

In de heren A zijn geen verrassende uitslagen, maar wel hele leuke wedstrijden gespeeld. Dit was erg leuk voor het publiek wat gelukkig weer aanwezig mocht zijn. De laatste wedstrijd van de avond was dan ook het spannendst. Tess Jutte won in een spectaculaire wedstrijd van Joris Wagenaar. Wagenaar maakte het zijn tegenstander zeker niet makkelijk, maar na 4 games kon Jutte de winst toch op zijn naam schrijven. 

 

Waar vandaag de heren A al zijn gestart, zullen morgen ook de dames A starten. Hier zal onder andere Milou van der Heijden spelen tegen Suzanne Peters om 19:15. Ook zal Tessa ter Sluis het opnemen tegen Naomi Nohar om 20:45. Dit beloven leuke wedstrijden te worden en deze wedstrijden zullen via de livestream te volgen zijn. De livestream is te bekijken via SquashbondTV. Ook is het toernooi gratis te bezoeken, dus kom vooral gezellig kijken.

 

Wij kijken uit naar morgen en hopen weer op mooie partijen! Zie hier het schema voor alle wedstrijden.

« Terug