NK Jeugd 2022 bij Squash Almere op 12 en 13 maart

Algemeen

NK Jeugd 2022 bij Squash Almere op 12 en 13 maart

Eerder heeft SBN bekend gemaakt dat het NK Jeugd vanaf 2022 verder gaat als 1 groot evenement, dat is hier terug te lezen. Het NK Jeugd over twee verschillende evenementen, gaf onvoldoende mogelijkheden om de jeugd te laten groeien. Nu kijkt SBN ernaar uit om niet alleen topspelers te verwelkomen op het NK, maar iedere jeugdspeler in Nederland!

 

Op 12 & 13 maart staat Squash Almere klaar om elke jeugdspeler uit Nederland te ontvangen om er met elkaar een fantastisch weekend van te maken! De organisatie ligt in handen van Thony Schwab; “De jeugd heeft de toekomst en daarom hebben we er weer zin in om een ouderwets NK Jeugd neer te zetten!” 

Heb jij zin om mee te doen op 12 & 13 maart 2022 aan het NK Jeugd? Schrijf je dan hier direct in! 

 

Twijfel jij nog om mee te doen aan het NK Jeugd? Lees dan snel verder waarom jij moet meedoen! 

Waarom is het leuk om mee te doen aan het NK Jeugd? 

1.     Leren van elkaar 

De kans dat je tegenover een sterkere speler komt te staan is er altijd, maar dat is helemaal niet erg! Van een match tegen een sterkere speler kan je veel leren door bijvoorbeeld jezelf af te vragen; 

  • - Op welke punten was hij/zij sterker?  

- En hoe kan ik daar in de volgende wedstrijden op reageren? 

2.     Een mooi meetmoment 

Eindig je nog niet in de top drie? Geeft niets, niks aan de hand! Een NK is een goed moment om te kijken waar jij staat in jouw squashcarrière. Op welk niveau zit jij en hoe kan jij jezelf verbeteren? Een mooie uitdaging, zeker als je de volgende edities ook meedoet. Dan wil je natuurlijk hoger eindigen dan de vorige keer! 

3.     Een leuke dag! 

Ondanks dat er altijd wel wat spanning in de lucht hangt op een NK, beleef je ook een gezellige dag! Je ziet de beste jeugdspelers van het land squashen, je kan daar veel van leren om vervolgens dat toe te passen in jouw wedstrijd op jouw niveau! 

Schrijf je nu hier in! 

« Terug