Nederlandse toppers zijn actief op internationale toernooien

Algemeen

Nederlandse toppers zijn actief op internationale toernooien

Onze Nederlandse topsporters nemen deel aan diverse internationale toernooien, zoals RFES Spanish Open, US Junior Open en de Leinster Senior Open 2021.

 

Bij de heren stonden de toernooien RFES Spanish Open, US Junior Open en Sportwerk Men’s Open op de planning.

Rowan Damming, Roshan Bharos en Marc ter Sluis namen deel alle drie deel aan de Sportwerk Men’s Open. Helaas verloren Damming en ter Sluis in de eerste ronde na beide bijna een uur gespeeld te hebben. Bharos wist de eerste wedstrijd te winnen van de Duitse Felix Gobel met 11-3, 11-6 en 11-7, maar in de tweede ronde wist Bharos Auguste Dussourd niet te verslaan.  

De RFES Spanish Open en US Junior Open zijn nog in volle gang. Bij de RFES Spanish Open zijn Rene Mijs en Marc ter Sluis van de partij. Ter Sluis verloor net aan in de eerste ronde van Javier Martin met 3-2. Rene Mijs stond op de reserve lijst en werd lastminute opgeroepen. Met goede hoop ging hij de wedstrijd tegen Blessing Muhwati in, o ndanks het verlies eerder dit seizoen in Nederland. De goede hoop heeft geresulteerd in een 3-1 winst voor Mijs. “Ik ben erg blij met mijn overwinning! Nu even goed uitrusten voor mijn tweede wedstrijd van de dag tegen Ivan Perez.” Deze wedstrijd is live te volgen via deze link.

Bij US Junior Open is Guido Lindner nog in strijd voor een plek 17/24. Lindner wist in de tweede ronde te winnen van een opkomend talent uit Egypte, maar helaas in de derde ronde verloor Lindner van de nummer 1 gerankte speler. Voor Lindner is het toernooi niet over, hij gaat nu spelen voor plaats 17/24. Succes!

Ook de dames zijn in actie gekomen. Naomi Nohar deelgenomen aan de Leinster Senior Open 2021 in Dublin. In de halve finale stond zij tegen over Stephanie Ryan. In een wedstrijd van 17 minuten wist Nohar de winst binnen te halen met 11-4, 11-5 en 11-6. In de finale kwam Nohar tegenover Alexandra Fuller te staan, maar helaas kon Nohar niet van haar winnen. Met een mooie tweede plaats kijkt Nohar tevreden terug op het toernooi!

 

SBN wenst Rene en Guido veel succes de aankomende dagen en Naomi gefeliciteerd met jouw prestatie in Dublin!

« Terug