NK Squash 2022 naar een ander moment

Algemeen

NK Squash 2022 naar een ander moment

Het NK Squash 2022, dat op 10-13 februari gehouden zou worden in het Frans Otten Stadion, wordt verplaatst. Dat heeft Squash Bond Nederland met alle belanghebbende partijen besloten.

 

De visie van SBN is om evenementen en toernooien als een beleving te organiseren voor zowel toeschouwers, deelnemers en sportliefhebbers. Met de huidige en potentiele mogelijkheden heeft SBN in de afgelopen weken verschillende scenario’s uitgewerkt en voorgelegd aan diverse partijen en squashers. Het NK Squash 2022 dient toegankelijk en een beleving te zijn voor iedere squasher met publiek. Op dit moment is het wel mogelijk om regulier te squashen, maar worden wedstrijden en competitie nog uitgesteld. Er is nog onzekerheid over wanneer dit wel mogelijk is en met de korte aanlooptijd is het niet mogelijk om er een squashfeest van te maken zoals wij dat voor ogen hebben. Mede daarom is er besloten om het NK naar een ander moment te verplaatsen.

 

Isa Polman, Events & Marketing: “Het is niet leuk om weer het vaste moment van een NK te moeten verplaatsen, maar met deze beslissing hopen wij straks het NK normaal te kunnen organiseren. Nu de reguliere squashbeoefening wel weer mag, hoop ik dat spelers weer in hun squashritme komen waardoor iedereen straks fit aan de start van het NK 2022 staat!” 

 

SBN gaat de aankomende periode kijken wanneer de evenementen wel georganiseerd kunnen worden, daarin wordt het NK Squash meegenomen. Houd hiervoor onze kanalen goed in de gaten. Dit zal tijdig gecommuniceerd worden.

« Terug