Clubs | SBN komt naar de regio - strategische sessies

Algemeen

Clubs | SBN komt naar de regio - strategische sessies

Beste aanbieder van squash, Wat vloog 2021 voorbij, een bewogen jaar waarin ondanks alle COVID-19 maatregelen én het leed dat hieruit voort is gekomen toch ook flinke stappen zijn gezet. Zowel door jullie, maar óók door ons. Laten we 2022 goed beginnen en onze krachten bundelen, daarom nodigen we jullie uit om in januari t/m maart 2022 gezamenlijk mee te denken in de brede ontwikkeling van een toekomst vol met squash. 

Squash Bond Nederland heeft in haar nieuwe positie als branchevertegenwoordiger de afgelopen 1,5 jaar de kans gegrepen om zich te herpositioneren en voor te bereiden voor de gezamenlijke uitdagingen. Eerder hebben we al diverse ontwikkelstappen gezet met onder andere sbn.toernooi.nl en kennissessies t.a.v. de digitalisering van de sport. Nu willen we samen met het squashlandschap van 286 aanbieders kijken naar zaken als: hoe kunnen we meer samenwerken? Hoe gaan we samen zorgen voor de groei van jouw club? Zomaar wat vragen waarover we graag met jullie in gesprek gaan, want alleen samen kunnen we er namelijk voor zorgen dat de squashsport gaat groeien.

 

SBN komt naar de regio

Begin 2022 kom ik samen met mijn collega’s fysiek langs in alle provincies en organiseren we kleinschalige kennissessies om op inhoud met elkaar in gesprek te gaan over de plannen die we dan graag met jullie delen. Daarnaast verdiepen (of bouwen) we graag onze lange termijn samenwerking om te zorgen voor een toekomstbestendig squashklimaat voor alle stakeholders.

 

Pak óók jij de spreekwoordelijke handschoen op met jouw deelname in één van de 17 sessies? Wij hebben in de afgelopen periode daad bij het woord gevoegd om het huis op orde te brengen en kunnen nu samen de volgende stap bereiken als jij deelneemt aan deze sessies. Klik hier om je aan te melden. De locatie wordt bepaald aan de hand van de inschrijvingen.

 

Wij kijken ernaar uit! Anderhalf jaar geleden vormden we als SBN een nieuw team (bestuur en bureau). Na vele interne werkzaamheden, is het nu tijd om ook écht het land in te gaan en het gesprek met elkaar aan te gaan om de squash community te verbinden. Daarmee is dit hopelijk ook gelijk een startsein voor betere tijden. 

 

Mede namens het bestuur en bureau (Isa Polman, Rogier van Veen & Joost Vennema) wensen we jou – ondanks de moeilijke periode – fijne feestdagen!

 

Hopelijk tot snel!

Tom Lucas

Directeur

Squash Bond Nederland

« Terug