Meld je nog snel aan voor het Nederlands Studenten Kampioenschap Squash!

Algemeen

Meld je nog snel aan voor het Nederlands Studenten Kampioenschap Squash!

Op vrijdag 29 april wordt bij SquashTime Eindhoven het Nederlands Studenten Kampioenschap Squash Individueel georganiseerd. SBN organiseert dit toernooi samen met Studenten Sport Nederland als een van de squash activiteiten die rondom het EK plaats gaan vinden. Meld je nog snel aan want deze week sluiten de inschrijvingen!

Programma

Wedstrijden beginnen vanaf 09.00 en worden gelijktijdig met het EK gespeeld bij SquashTime. De finale van de gevorderden categorie wordt gespeeld in het Klokgebouw van Eindhoven waar een glazenbaan wordt opgebouwd met ruimte voor wel 600 toeschouwers! Het gaat niet alleen maar om het squashen. Gezelligheid is ook erg belangrijk. Daarom is jouw inschrijving  inclusief een gezamenlijke lunch en diner, een vrijblijvend avondprogramma inclusief EK tickets en een toernooiaandenken. 

 

Het NK betreft een open inschrijving die deze week nog open is! Bij zowel de Heren als de Dames wordt er in twee categorieën gespeeld, namelijk voor beginnende squashers en een voor gevorderden. Dat betekent dat je wedstrijden speelt tegen tegenstanders van je eigen niveau. De beginnende categorie is squashers die nog niet zo lang aan wedstrijden of toernooien meedoen. De gevorderden categorie is voor squashers die al langere tijd competitie en toernooien spelen of fanatiek gespeeld hebben.

 

Iedereen kan dus deelnemen ongeacht het niveau. Wel moet je dit studiejaar nog ingeschreven staan bij een Nederlandse Hogeschool of Universiteit. Daarnaast moet je een basis lidmaatschap van Squash Bond Nederland hebben. Die kun je bij het inschrijven direct aanvragen door je te registreren. Een basislidmaatschap heb je al voor €7,50 en je kunt dan een jaar lang aan verschillende SBN activiteiten deelnemen. Meld je nu aan voor het NSK Squash!

 

Prijzen

Voor de winnaars zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld! De eerste plaats ontvangt een giftcard van Decathlon ter waarde van €40 en een shirt van het Nederlands team! De nummers twee en drie worden ook beloond voor hun prestaties met een giftcard van Decathlon.

 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail aan wedstrijdsport@squashbond.nl.

 

« Terug