Evenementenagenda - Mei

Algemeen

Evenementenagenda - Mei

In de maand april was de Europese top, onder 19 en ETC 1&2, in Nederland te bewonderen. Zij reisden af naar Nederland om de Europese titel te veroveren. Ook onze oranjedames en -mannen waren aanwezig. Lees hier de prestaties van Team NL terug. 

Ook de nationale kalender gaat weer verder. In de maand mei staat het volgende op de planning:

 

NK Dubbel

Op 14 en 15 mei ’22 vindt op de banen van het nieuwe centrum van Zwolle het NK Dubbel plaats. Het evenement met gezelligheid en fanatisme als combinatie kent. En iedereen kan meedoen! 

 

Zwolle is voor sommigen niet echt om de hoek, maar daar is wat op bedacht! Hotel Lumen, dat op 5 minuten loopafstand zit, kan jij overnachten voor €109,00 per kamer (excl. Ontbijt en stadsbelasting). Je kan zelf boeken met de vermelding: Victorium/toernooi.

 

Schrijf jullie snel in, want je hebt nog maar 5 dagen om je in te schrijven! Klik hier!

 

SquashLife Tour

De volgende SquashLife Tour staat gepland op 21 mei bij Squash Almere. De SquashLife Tour is een toernooiencircuit waarin prestatie en gezelligheid voorop staan. Er wordt extra aandacht geschonken aan de aankleding, uitvoering en uitstraling. Kortom, een tour voor de squashliefhebber! De inschrijvingen openen binnenkort hier, houdt daarvoor de website goed in de gaten!

 

DARE TO BE THERE!

 

TMG MAX Heemskerk

Uiteraard is er ook deze maand wat voor de jeugd; 22 mei TMG bij MAX Squash Heemskerk! Bij TMG is het belangrijk dat plezier bovenaan staat en of je nu al een tijdje squasht of net begint: iedereen kan meedoen met TMG! Ervaring op doen door meerdere wedstrijdjes te spelen tegen verschillende tegenstander. De categorieën die er dit toernooi zijn:

  • Elite (max 20 jaar)
  • Stars (max 20 jaar)
  • Beginners (max 18 jaar)
  • Rookies (max 18 jaar)
  • Mini’s (max 12 jaar)

Ben jij erbij? Schrijf je hier in!

« Terug