Decathlon nieuwe partner Squash Bond Nederland

Algemeen

Decathlon nieuwe partner Squash Bond Nederland

Met ingang vanaf 1 mei is Decathlon NL de nieuwe partner van Squash Bond Nederland, dat werd bekend gemaakt tijdens de feestelijke lancering van het partnership tijdens het EK Squash in het Klokgebouw Eindhoven. Als nieuwe partner verbindt Decathlon zich aan zowel de top- als breedtesport met als doel om dichter bij de squasher te staan.

Het partnership leidt ertoe dat Decathlon NL de officiële kledingpartner wordt van het Nederlands Team, daarnaast wordt er vol ingezet op de breedtesport. Zo organiseren Decathlon en Squash Bond Nederland verspreid door het land diverse clinics voor beginnende squashers onder leiding van het Nederlands Team. Daarnaast worden clubs ondersteunt om de dienstverlening rondom de racketshops uit te breiden. 

Teun Meere, National Sports Leader squash ‘’Met deze samenwerking ontstaat er een prachtige kans voor ons als Decathlon om dichter bij de squasher te staan en te laten zien dat we niet alleen een winkel zijn. Tegelijkertijd geven we invulling aan onze innovatieve ambities door ook clubs actief te betrekken en daarmee de squasher nog beter te bedienen. Deze innovatieve insteek maakt ons trots op deze samenwerking.’’

 

Tom Lucas, directeur SBN ‘’Door deze gezamenlijke activaties brengen we de gehele squashsport naar hoger niveau. We zorgen voor meer professionaliteit binnen de topsport, verbeteren de dienstverlening voor squashers en breiden we het sportaanbod voor clubs uit om zo de sportparticipatie te bevorderen. Samen zetten we de schouders onder een prachtig partnership.’

 

 

Over Decathlon NL

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen maken wij sporten toegankelijk voor iedereen! Onze artikelen ontwerpen en produceren wij zelf; hierdoor kunnen we onze prijzen laag/goedkoop houden en kunnen wij kwaliteitsproducten voor iedere sport garanderen. 

 

Decathlon heeft in Nederland momenteel 22 vestigingen (Amsterdam (4), Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg, Enschede, Roermond, Utrecht (2), Groningen en Nijmegen). In deze sportzaken kun je terecht voor deskundig advies of om het aanbod meteen uit te proberen.

 

« Terug