SBN x DECATHLON Clinics

Algemeen

SBN x DECATHLON Clinics

Op vrijdag 6 mei heeft Squash Bond Nederland Decathlon als nieuwe partner van de bond gelanceerd. Dat lees je hier terug. Als nieuwe partner verbindt Decathlon zich zowel aan de top- als aan de breedtesport met als doel dichter bij de squasher te staan.

Een onderdeel van dit partnership is het samen organiseren van diverse, gratis clinics voor beginnende squashers onder leiding van het Nederlands Team. Deze clinics vinden door het hele land plaats en jij kan daar aan deelnemen! Waar, wanneer en door wie worden de aankomende clinics gegeven:

  • 24 mei // Squash Utrecht // Utrecht // clinicgever Tessa ter Sluis // aanvang 17.45 - start 18.00 - 19.30 eind
  • 25 mei // Victoria Squash Rotterdam // Rotterdam // clinicgever Tessa ter Sluis // aanvang 17.45 - start 18.00 - 19.30 eind

Ben jij nog niet ingeschreven, maar lijkt het jou leuk om deel te nemen aan een van deze clinics? Dat kan! Schrijf je hierin.

Wil je meer informatie over squash en Decathlon, neem dan hier een kijkje.

 

Over Decathlon NL
Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen maken wij sporten toegankelijk voor iedereen! Onze artikelen ontwerpen en produceren wij zelf; hierdoor kunnen we onze prijzen laag/goedkoop houden en kunnen wij kwaliteitsproducten voor iedere sport garanderen. 

Decathlon heeft in Nederland momenteel 22 vestigingen (Amsterdam (4), Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg, Enschede, Roermond, Utrecht (2), Groningen en Nijmegen). In deze sportzaken kun je terecht voor deskundig advies of om het aanbod meteen uit te proberen.

 

 

« Terug