Schrijf je nu in voor de MIX Zomer Cup 2022

Algemeen

Schrijf je nu in voor de MIX Zomer Cup 2022

Na veel enthousiasme vorig jaar organiseert SBN opnieuw de gezelligste squash competitie van Nederland, de MIX Zomer Cup! De MIX Zomer Cup is een bekertoernooi voor teams waarbij zowel individuele- als dubbelwedstrijden gespeeld worden. De partijen zijn dus erg afwisselend en dat maakt de competitie extra leuk!

Deelnemers van de MIX Zomer Cup volgend jaar gaven aan dat de competitie als erg gezellig wordt ervaren! Daarnaast geeft de afwisseling tussen enkel en dubbel wedstrijden een uniek aspect. Deelnemen kan op ieder niveau. Op basis van de barema’s wordt gekeken naar het gemiddelde niveau van je team. Bij de competitie indeling worden vergelijkbare teams bij elkaar geplaatst.  Daardoor speel je altijd leuke wedstrijden!

 

Een wedstrijd bestaat uit vijf partijen en die kun je spelen met drie tot vijf personen. Als team speel je twee heren enkel partijen, een dames enkel partij, een mix dubbel partij en tot slot ook een heren dubbel. Je kunt dus al met een team van twee heren en een dame deelnemen.

 

De MIX Zomer Cup wordt gespeeld in vier speelrondes. Je begint met acht teams in een poule en de winnaars van iedere ronde spelen door om het kampioenschap. Verlies je een ronde? Geen probleem, dan wordt geloot tegen welke andere verliezer je in actie komt en speel je door om de winst van het plate tournament. Ieder team komt dus vier keer in actie.

 

Op vrijdag 17 juni staat de eerste competitieronde gepland. In de planning is rekening gehouden met andere evenementen en de zomervakantie. Je kunt daardoor voorlopig nog volop competitief squashen!

 

Kun jij niet wachten om deel te nemen? Verzamel dan snel een team en meld je bij de competitieleider van jouw club! Aanmelden kan tot 10 juni dus haal snel je teamgenoten bij elkaar.

 

Meer informatie is te vinden in dit document.

« Terug