Adri van Noort award: Meld nu jouw vrijwilliger aan

Algemeen

Adri van Noort award: Meld nu jouw vrijwilliger aan

Squashclubs, bestuurders en squashers opgelet! Jaarlijks wordt er tijdens het NK Squash aandacht gevraagd voor diverse awards waaronder de Adri van Noort Award voor vrijwilliger van het jaar. Weet jij iemand die een ongekende passie heeft voor de squashsport en zich in 2021 verdienstelijk heeft gemaakt en wil jij diegene nu nomineren? Dat kan. 

De vrijwilliger van het jaar is namelijk een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door :

  1. het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken of
  2. het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of Iinternationaal op de kaart te zetten of
  3. nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder

 

Voor de bepaling van de Adri van Noort award zal een samengestelde commissie zich buigen over de ingezonden aanmeldingen. Uit de aanmeldingen worden op basis van bovengenoemde criteria 5 dagen voor de finaledag van het NK drie vrijwilligers genomineerd. Op de finale dag van het NK wordt de winnaar voor de prijsuitreiking bekend gemaakt en fysiek de prijsoverhandigd.

 

Voor de 2020 editie heeft SBN besloten om geen awards uit te reiken. De genomineerden van 2019 waren: Ton Mijs (Winnaar), Claudia Sieben, Marchel Bardis.

 

Dus wil jij jou vrijwilliger in het zonnetje zetten? Dan kan dat met begeleidende motivatie tot dinsdag 7 juni 12:00 via wedstrijdsport@squashbond.nl

 

« Terug