Squash Bond NL & Euregio intensiveren samenwerking

Algemeen

Squash Bond NL & Euregio intensiveren samenwerking

Met ingang van juli 2022 gaan Euregio Squash en Squash Bond Nederland (SBN) een intensieve samenwerking aan. Deze is erop gericht om de squashsport te laten groeien, door de sportparticipatie in Noord- en Oost-Nederland te stimuleren. De krachtenbundeling leidt ertoe dat de Euregio competitie voor het komende seizoen 2022/2023 door SBN wordt gefaciliteerd in sbn.toernooi.nl en Euregio Squash zich meer kan richten op de promotie van squash in de Euregio.

 

Euregio Squash, Sipke Wiersma over de samenwerking: ‘’De samenwerking met SBN stelt Euregio beter in staat om zich te focussen op ondersteuning van centra en werving, training en begeleiding van (jeugd-)squashers in de regio. Samen met SBN gaan we actief op zoek naar nieuwe clubs en nieuwe squashers om de sport en competitie te laten groeien’’

 

Squash Bond Nederland zal in de organisatie van de Euregio competitie een belangrijke rol spelen om de operationele organisatie te faciliteren in sbn.toernooi.nl. Daarmee trachten SBN en Euregio de servicegerichtheid te vergroten en squashers breder te verbinden aan de sport.

 

Directeur SBN, Tom Lucas over de samenwerking: “Euregio heeft de afgelopen jaren enorm veel betekend voor de squashsport in noord/oost Nederland en wij kijken ernaar uit om hierin gezamenlijk in op te trekken, ook omdat we als SBN staan voor alle squashers in Nederland. Door de krachten te bundelen zijn beide organisaties in staat om zoveel mogelijk positieve impact te maken voor de squashsport en kunnen we de servicegerichtheid vergroten.

 

Laagdrempelig en toegankelijke competitie

De Euregio competitie is een laagdrempelig concept om squashers op zondagmiddag op basis van driehoekswedstrijden te laten squashen tegen teams van een gelijk niveau op relatief korte reisafstanden. De Euregio competitie is daarmee al jarenlang een begrip in noord/oost Nederland op het gebied van wedstrijdsport.

 

Interesse in de Euregio competitie en/of een branchelidmaatschap bij SBN? Neem dan contact op met marchel.bardis@euregio-squash.nl of breedtesport@squashbond.nl

 

Euregio en SBN: samenwerken in de regio

« Terug