Victoria Rotterdam wint opnieuw de MIX Zomer Cup

Algemeen

Victoria Rotterdam wint opnieuw de MIX Zomer Cup

Afgelopen vrijdagavond werd bij Squash Utrecht de finale van de MIX Zomer Cup 2022 gespeeld. Victoria Rotterdam en Squash Utrecht 1 waren de twee ongeslagen ploegen die om de winst mochten strijden. Uiteindelijk won Victoria, net als vorig jaar, de MIX Zomer Cup! De finale van het plate tournament ging tussen Hermes DVS en Kampong Squash

Utrecht en Victoria hadden beide een groep supporters verzameld waardoor de finale in een leuke en gezellige setting gespeeld werd. Ook squashers van andere banen bleven op de club om de wedstrijd te aanschouwen. Hierdoor werd het een geslaagde laatste competitie avond van dit seizoen!

 

In de finalewedstrijd bleven verrassende uitslagen uit. De drie Enkelwedstrijden werden allemaal door Victoria gewonnen waardoor de winnaar al bekend was toen de Dubbelwedstrijden begonnen. Squash Utrecht kon met Ellen Voncken een verse kracht inzetten in de gemengde Dubbelwedstrijd terwijl Thijs Roukens en Lianka Radzyminski al een wedstrijd in de benen hadden. Squash Utrecht won daarmee de eerste dubbelwedstrijd in drie spannende games. In de Heren Dubbelwedstrijd speelde Nico Piek en Thijs Roukens hun derde wedstrijd van de avond terwijl Niels Hoevenaars en Joris Wagenaar voor de tweede keer in actie kwamen. De combinatie Roukens/ Wagenaar bleek te sterk voor de Utrechtse formatie waardoor ook de laatste partij naar Victoria ging. De finale eindigde daardoor in 1 – 4 in het voordeel van de bezoekers.

 

Plate Tournament

Hermes DVS en Kampong Squash verloren in de eerste ronde van de MIX Zomer Cup van Squash Utrecht en Squash Hillegom. In het Plate Tournament bleven ze daarna ongeslagen en dus mochten ze om de winst van dit toernooi strijden. Één Heren Enkelwedstrijd werd door Kampong gewonnen maar in alle andere partijen was Hemes DVS duidelijk de sterkste. Hermes DVS won hun finale in het eigen centrum met 4 – 1 van Kampong Squash.

« Terug