Ranking update Augustus

Algemeen

Ranking update Augustus

Maandelijks brengt Squash Bond Nederland een update uit van de nationale ranglijst aan de hand van de gespeelde Nationale kampioenschappen, competities en ranglijsttoernooien. Zo heeft op maandag 1 augustus ’22 een nieuwe ranking update plaatsgevonden.  

 

In de afgelopen periode hebben er niet veel toernooien en/of wedstrijden plaatsgevonden, maar wel Clubladderwedstrijden. Naast dat deze resultaten zijn opgenomen in de ranking update van augustus, zijn er ook correcties toegepast in de voorgaande rondes. Deze correcties hebben betrekking op diverse clubladderspelers. Zoals ook zichtbaar is, zijn de clubladderresultaten over de maand juli nog niet meegeteld. Deze worden meegenomen per eerstvolgende ranking update. 

 

Bekijk hier jouw ranking op sbn.toernooi.nl

 

 

Hoe kan ik punten verdienen voor de SBN- ranking?

Een ranking creeer je door het spelen van Nationale Kampioenschappen, competities en/of ranglijsttoernooien. Op basis van de resultaten die jij daar als squasher boekt, wordt jouw niveau bepaald en bij ons in de ranking geplaatst. Het is dus niet zo dat jij als nieuwe speler altijd onderaan de ranking geplaatst wordt. 

« Terug