Ken Flynn draagt stokje als herenbondcoach SBN over

Algemeen

Ken Flynn draagt stokje als herenbondcoach SBN over

Ken Flynn draagt per heden het stokje als herenbondcoach over. Flynn heeft aangegeven vanwege persoonlijke redenen te stoppen als bondscoach. 

 

In 2019 begon Flynn als bondscoach van de Nederlandse herenploeg om SBN te ondersteunen in de ontwikkeling van een nieuwe herenploeg. Tijdens het afgelopen Europese Kampioenschap Squash in Eindhoven stond de Nederlandse herenploeg onder zijn leiding in de tweede divisie, waar de 9e plaats werd behaald. 

 

Tom Lucas, Directeur SBN: ‘Als SBN zijn we dankbaar dat Ken Flynn ons heeft ondersteund in de moeilijke coronaperiode en bij het afgelopen Europese Kampioenschap. De komende periode zullen wij opzoek gaan naar een vervanger.’

 

De aankomende weken zal er meer duidelijk worden over een aanmeldprocedure voor de nieuwe heren bondscoach. Squash Bond Nederland zal een profiel opstellen waarna kandidaten zich kunnen aanmelden voor de vrijgekomen positie. Tot er een nieuwe heren bondscoach is aangesteld worden de nationale selectietrainingen intern opgevangen. 

 

« Terug