NIEUW: Het Squash Oktoberfest!

Algemeen

NIEUW: Het Squash Oktoberfest!

Op 15 oktober 2022 is het Wereld Squash Dag. Een dag ondersteund door de Wereld Squash Federatie om squash wereldwijd te promoten in de meest brede zin van het woord. De initiatiefnemer Alan Tacher stelt het: It’s a day of fun for everyone. It’s time for squash to bounce back and launch a new era of growth, all based around the fun, social experience that squash delivers with a huge helping of fitness thrown in.”

Voorgaande Jaren heeft SBN online aandacht besteed aan deze dag, maar dit jaar wordt het anders. Op 15 oktober organiseert SBN in samenwerking met Squash Utrecht Het Squash Oktoberfest! Een laagdrempelig toernooi voor iedere squasher met een unieke beleving. Deze dag wordt gestart met een speciaal toernooi en afgesloten met een feest. Het event heeft als doel om de community van squashers samen te brengen en te laten groeien tijdens een gezellige dag, iedere squasher is dan ook welkom om aan dit event deel te nemen.

Toernooi

Het toernooi tijdens het Squash Oktoberfest is het product van Squash Bond Nederland en wordt in teamverband gespeeld. Een team bestaat uit 2 heren en 1 dame. Als dame is het mogelijk om ook onderdeel te zijn van andere teams.

Feest

Aansluitend aan het toernooi, dat bij Squash Utrecht plaatsvindt, gaat het Oktoberfest van start! Bij dit feest kan natuurlijk niet anders dan de dresscode: Lederhosen und Heidi’s gelden. De bierpullen en broodjes ‘bradwurst’ worden verzorgd! Voor €20,- ben jij onderdeel van dit event én krijg je een unieke herinnering mee naar huis!

Combi ticket (toernooi + feest): €20,00

Alleen toernooideelname: €12,50

Alleen deelname feest: €12,50

Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn NU geopend! Klik hier. Het is open inschrijving. Dit betekent dat jij je individueel inschrijft, maar aangeeft met wie jij een team vormt (jouw teamnaam). Squash Bond Nederland deelt daarna de teams in op niveau. Dit gebeurt op basis van de SBN-ranking*. Heb jij geen team, maar wil jij wel graag meedoen? Dan is het mogelijk om je aan te melden en zal je geplaatst worden in een team. Stuur hiervoor een mail naar events@squashbond.nl met jouw naam en lidnummer*.

*Geen lidnummer of SBN-ranking? Iedereen kan meedoen, maar je dient wel lid te zijn van Squash Bond Nederland. Heb jij nog geen lidmaatschap, maar wil je wel deelnemen? Geen probleem! Stuur een mail naar events@squashbond.nl en dan zullen wij je handmatig toevoegen. Tijdens het toernooi zelf, zullen we samen jouw lidmaatschap in orde maken. 

 

« Terug