Word jij trainer/ coach? Meld je aan voor de cursus!

Algemeen

Word jij trainer/ coach? Meld je aan voor de cursus!

Wil jij jezelf binnenkort ook een officieel erkend squashcoach kunnen noemen? Schrijf je dan snel in voor de volgende WSF1 cursus! Daarna kun je met ruim 130.000 squashers in Nederland aan de slag om hun vaardigheden te verbeteren.

Van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober organiseert SBN de volgende WSF1 opleiding. Je leert de basisvaardigheden die een coach nodig heeft om de beginnende squasher op weg te helpen en je kunt de techniek van meer competitieve squashers analyseren. Voor deze doelgroepen is goede begeleiding de sleutel tot verhoogd spelplezier, betere vaardigheden en het bereken van persoonlijke doelen.

 

Locaties

De cursus start donderdag 6 oktober in de ochtend en duurt tot de zondagmiddag van 9 oktober. De cursusdagen zijn lang en intensief maar ook leuk, leerzaam en ontzettend gezellig. Iedere dag wordt rond 09:30 uur begonnen en de cursus duurt tot ongeveer 19:00 uur.

Op 6 en 7 oktober wordt de cursus georganiseerd bij All Inn Squash in Utrecht. In het weekend veranderen we van locatie. De laatste twee dagen zijn ook in Utrecht maar bij Sportclub Houten. 

 

Inschrijven

Inschrijven voor de WSF1 cursus kan tot dinsdag 4 oktober via deze link. Het inschrijfgeld voor de cursus bedraagt €300. Dit zijn alleen de kosten voor de opleiding. Additionele kosten zoals consumpties zijn hier niet bij inbegrepen.

 

Meer informatie over de WSF1 cursus is te vinden in dit document. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met joost@squashbond.nl.

« Terug