NK Jeugd -19 2023 bij Houtrust Squash Den Haag

Algemeen

NK Jeugd -19 2023 bij Houtrust Squash Den Haag

Het weekend van 14 en 15 januari 2023 vindt in Den Haag het Nederlands Kampioenschap Jeugd -19 plaats. Waar voorheen twee verschillende meetmomenten waren, is dit NK één groot jeugdevenement voor alle leeftijdsgroepen (<11, <13, <15, <17, <19).

Het nieuwe jaar trappen we af met het grootste jeugdtoernooi van Nederland, namelijk het NK Jeugd -19! Houtrust Squash in Den Haag stelt haar banen tot de beschikking om alle jeugdspelers in Nederland te ontvangen en hiermee de mogelijkheid te bieden om de jeugd zich te laten ontwikkelen.

Schrijf je hier in!

 

Houtrust Den Haag hecht veel belang aan het stimuleren en ontwikkelen van het jeugdsquash en ziet het NK als een inspirerend toernooi voor jeugdspelers om zich aan elkaar te meten. Een belangrijk speerpunt daarin is (ook voor begeleiders) is het te stimuleren van de gedachte om deel te nemen om plezier te hebben en zo ervaring op te doen. Natuurlijk wordt er gestreden om titels, maar meedoen en leren van wedstrijden is belangrijker dan winnen. Squash Bond Nederland en Houtrust hoopt ook dat de clubs hun best doen om hun jeugdspelers te laten meedoen. Het toernooi wordt van extra glans voorzien door het organiseren van side events en andere leuke activiteiten. Kortom, doe mee aan het NK Jeugd en schrijf je tijdig in. We gaan er met zijn allen een fantastisch event van maken!

Ben jij gezellig bij? Deadline voor het inschrijven is: 8 januari 2023 23:59. Klik hier om je in te schrijven voor het NK Jeugd -19

« Terug