Ladderen bij je Club voor de SBN ranking

Algemeen

Ladderen bij je Club voor de SBN ranking

Dankzij een samenwerking tussen Squash Bond Nederland (SBN) en SportconneXions kunnen resultaten van club ladderwedstrijden vanaf dit seizoen worden meegeteld voor de landelijke SBN ranking.

Leden krijgen zo de mogelijkheid om meer wedstrijden te spelen voor de SBN ranking.  Spelers die nog geen SBN lid zijn krijgen een gratis SBN 'ladder-lidmaatschap' aangeboden met een eigen plek op de SBN ranking.
De squashladder van SportconneXions is actief bij zo'n 65 clubs in Nederland en werkt als volgt:

  • Je meldt je aan voor een van de clubladders met je smartphone of via het web.
  • Elke 2 weken ontvang je een email met nieuwe wedstrijdgegevens.
  • Je spreekt onderling af wanneer je speelt (best of 5).
  • Bij winst op een hoger geplaatste speler wissel je van plek.

De online ladder is in 2,5 jaar uitgegroeid tot een bekend begrip, mede door de flexibiliteit:  Spelers kunnen rondes overslaan, wedstrijden uitstellen, en zelf aangeven hoe vaak ze willen spelen. Bij een aantal clubs is het aantal actieve ladderspelers hierdoor zelfs opgelopen tot 150.  

Nicole Timmerman van den Boogaard, eigenaresse van All Inn Squash: ' De clubladder is de laatste 2 jaren enorm gegroeid.  Zelfs in de zomermaanden wordt er bij ons nu druk geladderd.  Spelers reageren dan ook enthousiast op de koppeling met SBN.'

Marc Veldkamp, technisch directeur SBN: ‘ De betrouwbaarheid van onze nationale ranglijst is gebaat bij zoveel mogelijk wedstrijden. Daar draagt nu ook de interne clubladder aan bij. Ons ideaalbeeld is om iedereen die regelmatig squasht uiteindelijk op de ranglijst te hebben. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de koppeling van SportconneXions.

Een overzicht van SportconneXions clubladders vind je hier: http://www.sportconnexions.com/squash 
 

« Terug