Nieuws

Algemeen

PSA - EYE Tour Squash Hillegom !

De eerstvolgende EYE tour locatie is Squash Hillegom. Op vrijdag 21 februari start de  PSA (prof) categorie en op zaterdag 22 februari starten de reguliere categorieën.  Het is alweer het 4e  EYE toernooi van dit seizoen. Het befaamde en wellicht zelfs beruchte squashcentrum van eigenaar Marcel Dol zal als locatie fungeren.  Hillegom is bekend van de vele gezellige toernooien waarvan DE HUTSPOT bijna van internationale allure is. Maar eerst staat de EYE tour op de planning en dat beloofd heel leuk te worden.

Lees meer »

Algemeen

Nationaal Squash Onderzoek 2020 | Neem nĂș deel!

Waarom het Nationaal Squash Onderzoek?

De sportconsumptie in Nederland is aan het veranderen, zo sporten steeds meer mensen individueel op een moment wanneer het hun uitkomt. Daarnaast wordt men steeds kritischer ten aanzien van lidmaatschappen en de toegevoegde waarde die men bij een lidmaatschap ervaart. Deze twee factoren spelen ook bij Squash Bond Nederland (SBN) een rol.

Maandelijks squashen er 261.000 mensen bij één van de 342 aanbieders in Nederland. Deze squashers hebben allemaal bepaalde wensen en behoeften ten aanzien van squash. SBN is er niet alleen voor de duizenden leden die reeds zijn aangesloten, maar voor de gehele sport. Middels het Nationale Squash Onderzoek brengt SBN alle wensen en behoeften in kaart. Dit wordt ook gedaan voor gestopte squashers en herintreders.

Lees meer »

Algemeen

Overzicht Kampioenen, Degradanten en Nacompetitie SBN Competitie 2019-2020

(laatst bijgewerkt op: 17-02-2020)

Hieronder per poule een overzicht van alle kampioenen, degradanten en teams die Nacompetitie moeten spelen.

Nacompetitie vindt plaats op zaterdag 28 maart (m.u.v. regio 7 hiervoor geldt vrijdag 27 maart) bij Squash Utrecht en kan begint 11:00 of 14:00. Meer informatie over de Nacompetitie kun je vinden in het competitiereglement of middels wedstrijdsport@squashbond.nl

N.b. onder voorbehoud van puntaftrek/straffen/terugtrekkingen in de komende speelrondes.

Klik hier om naar de competitiepagina te gaan

Lees meer »

Algemeen

Rowan Damming wint Dick Hoorens van Heijningen Trofee

Ieder jaar wordt tijdens het NK Squash de Dick Hoorens van Heijningen Trofee uitgereikt aan een jeugdspeler of -speelster die goede vorderingen heeft gemaakt, een goede mentaliteit heeft en door zijn of haar gedrag een voorbeeld is voor anderen. Er zijn diverse beoordelingscriteria waar naar gekeken wordt, waaronder:

     

·        Correct en sportief gedrag zowel op als buiten de baan

·        Squash technische en tactische vorderingen in het afgelopen jaar

·        Sportieve prestaties afgelopen jaar (2019)

·        Belofte voor de toekomst

Lees meer »

Algemeen

Schweertman en van der Heijden opnieuw Nederlands Kampioen

Milou van der Heijden en Piëdro Schweertman hebben vandaag tijdens de finales van het NK Squash 2020 de nationale titels veroverd. Van der Heijden won daarmee haar derde Nederlandse titel op rij (vijf in totaal). Schweertman bereikte met zijn overwinning de vierde titel op rij.

Lees meer »

Algemeen

Upset day op het NK Squash 2020

De derde dag van het NK Squash is ten einde gekomen. Alle deelnemers kunnen zich inmiddels gaan opmaken voor de finaledag die morgen (zondag 8 februari) van start gaan. Door de weersvoorspellingen van het KNMI ziet de finaledag er morgen anders uit dan normaal. De finale van de Dames A zal om 12:00 gespeeld worden, de Heren A speelt om 13:00. Meer informatie over deze beslissing kan je hier vinden. https://www.squash.nl/news/132380/URGENT-SBN-wijzigt-speelschema-NK-Squash-2020

Lees meer »

Algemeen

URGENT: SBN wijzigt speelschema NK Squash 2020

Als organisatie willen wij jullie op de hoogte brengen van het volgende. Wegens de door het KNMI afgekondigde weersvoorspelling van morgen, zijn wij genoodzaakt om het speelschema voor de finaledag van het NK Squash 2020 te wijzigen. Aan alle deelnemers de oproep om opnieuw naar het schema te kijken, de speeltijd van je wedstrijd is mogelijk hierdoor gewijzigd. De tijden van 14:00, 15:00 en 16:00 zijn namelijk komen te vervallen. Dit betekend automatisch dat niet alle finale wedstrijden op het Centre Court gespeeld kunnen worden. Alleen de Dames B [10:00], Heren B [11:00], Dames A [12:00] en Heren A [13:00] zullen op het Centre court gespeeld worden. 

Lees meer »

Algemeen

Nominaties Adri van Noort Award 2019

De Adri van Noort Award is een prijs voor een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door :

- het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken of

- het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of Iinternationaal op de kaart te zetten of

- nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder.

 Op de finaledag wordt op het Centre Court de winnaar bekend gemaakt.

 De commissie voor het uitreiken van de Awards bestaat uit Roelof de Vries (voorzitter Euregio Squash), Marc Veldkamp (Oud-directeur SBN), Marten van der Mark (Hoofdredacteur Squashlife) en Thony Schwab (Manager Squash Almere)

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed