Nieuws

Algemeen

De Drie Gouden Tips van Milou van der Heijden

De eerste speeldag van de SBN Competitie seizoen 2020-2021 is al op vrijdag 4 september. Tijd om je klaar te maken voor het aankomend (competitie)seizoen. Om je opweg te helpen in je voorbereiding, hebben wij tot aan de start van de competitie wekelijks een andere prof/coach vragen naar zijn of haar gouden tips op een specifiek gebied van het spel.  Deze week krijgen wij drie gouden tips van vijfvoudig Nederlands Kampioene en nummer 34 van de wereld Milou van der Heijden op mentaal gebied.

Lees meer »

Algemeen

Gezocht: Marketing & Communicatie Stagiaire

Wil jij je stage uitvoeren in een sportieve omgeving?

 

SBN (Squash Bond Nederland) is hét startpunt en kenniscentrum voor iedereen die iets te maken heeft met de Squashsport in Nederland. Samen groeien met squash, dat is ons doel. SBN is verantwoordelijk voor de kwaliteit, ontwikkeling en organisatie van de gehele squashsport in Nederland. SBN is een jonge, actieve en servicegerichte organisatie en werkt vanuit het bondsbureau in Amstelveen.

Lees meer »

Algemeen

De drie gouden tips van Piƫdro Schweertman

De eerste speeldag van de SBN Competitie seizoen 2020-2021 is al op vrijdag 4 september. Tijd om je klaar te maken voor het aankomend (competitie)seizoen. Om je opweg te helpen in je voorbereiding, hebben wij tot aan de start van de competitie wekelijks een andere prof/coach vragen naar zijn of haar gouden tips op een specifiek gebied van het spel.  Deze week krijgen wij drie gouden tips van viervoudig Nederlands Kampioen Piëdro Schweertman op het gebied van Conditietraining.

Lees meer »

Algemeen

Groei aantal clubs in SBN Competitie

De reguliere SBN Competitie is de grootste squashcompetitie die Nederland kent. Jaarlijks doen er bijna zo een drie duizend spelers aan mee verspreid over het hele land. Gisteren is de inschrijving voor competitieteams voor de reguliere competitie gesloten. Aankomend seizoen is er ondanks de coronacrisis een groei te melden in het aantal deelnemende centra dat deelneemt aan de SBN Competitie seizoen 2020-2021. Zo zijn o.a. centra als Centre Court Wijk bij Duurstede, TopSquash Nijkerk, TopShot Etten-Leur, Sportclub Houten, BRESS Breda, SportCity Leidsche Rijn en MAX Squash , dat in Heemskerk als vereniging een doorstart maakt, komend seizoen vertegenwoordigd.

Lees meer »

Algemeen

5 redenen om mee te doen aan competitie

Alweer volop in training voor het komend seizoen? Groot gelijk! Op vrijdag 4 september gaat SBN Competitie seizoen 2020-2021 namelijk alweer van start. En de inschrijving is ook al geopend! Je kan je nog aanmelden t/m 14 augustus. Twijfel je nog ? Hier zijn 5 redenen waarom je de competitie zeker niet wil missen!

Lees meer »

Algemeen

Gezocht: Juridische expertise.

Voor het maken van aanpassingen in ons tuchtreglement zetten wij een nieuwe werkgroep op genaamd: Werkgroep Tucht & Regelgeving. Hiervoor zoeken wij drie personen met juridische expertise die in de komende twee maanden tijd beschikbaar hebben om met ons te kijken naar benodigde aanpassingen in ons Tuchtreglement. Wil jij een steentje bijdrage aan deze mooie sport en heb jij juridische expertise? Meld je dan nu aan!

Lees meer »

Algemeen

Inschrijving Jeugd- en Reguliere Competitie geopend

Zoals in dit bericht van vrijdag al aangekondigd was, zijn vandaag de inschrijvingen geopend van zowel de SBN Jeugdcompetitie Najaar 2020 en de Reguliere Competitie 2020-2021 geopend.

Lees meer »

Algemeen

SBN start pilots in de Damescompetitie

Het organiseren van competities is een belangrijke kerntaak van Squash Bond Nederland. Niet alleen voor SBN, maar ook voor de gehele squashsport is competitie een essentieel onderdeel van de wedstrijdsport. Wij streven er dan ook naar om onze competities zo goed mogelijk te organiseren. Dat kunnen wij niet alleen, dat doen wij samen! Squash Bond Nederland heeft de afgelopen periode daarom een onderzoek gedaan naar de Damescompetitie.

 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed