Nieuws

Algemeen

Meet the new SBN team: Even voorstellen

De afgelopen weken is het team van Squash Bond Nederland veranderd. Richting het nieuwe seizoen nemen we afscheid van onze gewaardeerde collega Willem van Meerkerk, verwelkomen wij Isa Polman en introduceren wij Ivy Khemai die tijdelijk de competitie werkzaamheden overneemt van Willem. Graag nemen we onze leden mee met het introduceren van het nieuwe team.

Lees meer »

Algemeen

NIEUW: HET SUMMER SQUASH FESTIVAL I SCHRIJF JE NU IN!

Lijkt het jou leuk om de zomer feestelijk en squashend door te komen? Dan is het Summer Squash Festival iets voor jou, je vrienden en je squashmaatjes!

Lees meer »

Algemeen

SBN Competitie 2021-2022 | Schrijf je nu in!

De inschrijving voor de SBN Competitie 2021-2022 is open; Meld je nu aan voor mooie sportieve wedstrijden!

Lees meer »

Algemeen

Open bid organisatie NK Squash en NK Dubbel

SBN start een bidprocedure voor het NK Squash en NK Dubbel. SBN is opzoek naar centra die geïnteresseerd zijn in het indienen van een bid voor deze nationale evenementen.

Lees meer »

Algemeen

Nederlandse squashsters (helaas) klaar op WK in Chicago

De Nederlandse squashsters Milou van der Heijden en Tessa ter Sluis zijn er helaas beiden niet in geslaagd om de volgende ronde op het individuele Wereld Kampioenschap Squash in Chicago te bereiken.

Lees meer »

Algemeen

Nederlandse topspeelsters maken zich klaar voor het Wereld Kampioenschap

Van 14 juli tot 22 juli worden in Chicago (USA) de wereldkampioenschappen 2020/2021 georganiseerd voor individuele spelers. Aan het prestigieuze toernooi dat georganiseerd wordt door de Professional Squash Association (PSA) nemen twee Nederlandse dames deel Milou van der Heijden en Tessa ter Sluis.

Lees meer »

Algemeen

Update COVID-19 | Vrijdag 9 juli 2021

SBN heeft op vrijdag 9 juli kennisgenomen van de persconferentie van het kabinet aangaande de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Op dit moment zijn er voor de squashsector twee relevante maatregelen naast de (landelijke) maatregelen die er nu zijn. Zo zijn er enkele maatregelen rondom evenementen, de nieuwe/huidige maatregelen zijn verwerkt in het evenementenprotocol van SBN. Daarnaast zijn er ten aanzien van de horeca aangescherpte maatregelen, deze zijn terug te vinden in de protocollen van Koninklijke Horeca Nederland. SBN monitort de situatie aangaande het coronavirus en zal waar nodig acteren.

 

Lees meer »

Algemeen

Wijzigingen barema (speelsterkte) bepalingen met ingang van seizoen 2021/2022

Met ingang van seizoen 2021/2022 wordt het barema en de speelsterktebepaling herzien, als onderdeel van een grootschalige verandering van SBN die reeds eerder is ingezet. Om de nieuwe competitie- en toernooisoftware van Visual Reality optimaal te gebruiken, wordt zoals eerder gecommuniceerd het barema (A1 t/m D4) omgezet in cijfers (1 t/m 9), daarnaast zijn niveaus opnieuw ingeschaald en staat er later dit jaar, in een volgende fase, nog een grondige revisie in de planning.

 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed