Nieuws

Algemeen

Help jij mee om squash samen te laten groeien? I Neem deel aan het onderzoek

Wie ben jij? En wat drijft jou ertoe om te gaan squashen? En hoe kunnen wij, samen, ervoor zorgen dat squash nog meer kan gaan groeien?

Lees meer »

Algemeen

Samengevoegd NK Jeugd 2021

Het eerste NK Jeugd <11, <15, <19 van het jaar 2021 heeft helaas niet kunnen plaatsvinden door de huidige maatregelen. Een tijd van onzekerheid en afwachten, maar niet een tijd van stil zitten! Deze tijd motiveert SBN nog meer om op creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Samen met verschillende centra heeft Squash Bond Nederland potentiële scenario’s naar voren gebracht om het organiseren van het NK Jeugd in 2021 wel mogelijk te maken.

Lees meer »

Algemeen

Fase vijf routekaart blijft van kracht, kansen voor aanbieders

SBN heeft op dinsdag 12 januari 2020 kennisgenomen van de maatregelen ten aanzien van het coronavirus. Tijdens de persconferentie van het kabinet is bekend gemaakt dat de sinds 15 december geldende lockdown in Nederland, wordt verlengd tot en met 9 februari 2021, waarmee ook de squashsector haar deuren gesloten houdt. 

Lees meer »

Algemeen

Wijzigingen Nationaal Doping Reglement

Op 1 januari 2021 trad een nieuwe mondiale Doping Code in werking. Dat betekent dat er op die datum ook een nieuw Nationaal Dopingreglement moet zijn vastgesteld. Vaststelling van dit Nationaal Dopingreglement is verplicht om te voldoen aan de eisen van NOC*NSF en de Internationale Federatie.

Lees meer »

Algemeen

SBN polst interesse organisatie internationale evenementen

Internationale evenementen worden incidenteel georganiseerd in Nederland. Ondanks Corona kijkt SBN ook naar de toekomst. Nederland is de afgelopen jaren het podium geweest voor diverse internationale evenementen. In 2022 staan er wederom mooie evenementen op het programma zoals het EK Squash en het EK Junioren <19. In 2021 staat het EK <15/<17 op het programma. 

 

Lees meer »

Algemeen

#StayFitMetSBN Fitness Challenge

Attentie Squashers! Voor wie is het ook de hoogste tijd om weer fit te worden; duren die after-christmas-dinner-dips bij jou ook iets langer dan normaal? Die olliebollen helpen vast ook niet mee…

Lees meer »

Algemeen

Perspectief voor Nederlandse Topselectie

Voor top squashend Nederland is het jaar goed begonnen, en is het eerste perspectief weer zichtbaar. Eerder in december vertelde het kabinet dat er in bepaalde sectoren pilots gedraaid konden worden om te ervaren wat er wel en niet kan tijdens deze bijzondere periode. De sportsector is daarvan een onderdeel en mag de aankomende periode onder strenge voorwaarden (her)openen. Dit betekent voor de squashsport dat een zeer beperkte groep weer hun topsport trainingen vanaf 4 januari op aangewezen centra kunnen hervatten. Voor de nationale selectie een mooi perspectief!

Lees meer »

Algemeen

2020 Jaaroverzicht Squashsport

Squash Bond Nederland hoopt dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad. Tom Lucas, Directeur SBN kijkt in het onderstaande overzicht namens SBN terug op een turbulent jaar.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed