Nieuws

Algemeen

Topscore voor Squashsport, squash per 1 juli lijkt mogelijk

Op woensdag 27 mei 2020 heeft SBN kennisgenomen van het persmoment van Premier Rutte namens het kabinet. Hierin is naar buiten gekomen dat het kabinet heeft besloten de squashsport per 1 juli in Nederland weer geopend kan worden mits de situatie dit toelaat.

Lees meer »

Algemeen

Squash Bond Nederland en Baanreserveren.nl starten samenwerking

De coronacrisis brengt niet alleen uitdagingen, maar biedt ook nieuwe kansen. In de afgelopen weken houdt het coronavirus Nederland in zijn greep, zo ook de squashwereld. Om klaar te zijn voor een eventuele heropening, zijn mede op basis van het protocol een aantal zaken benodigd waaronder een digitaal (suqash)baan reserveringssystem. Mede om die reden starten Baanreserveren.nl en Squash Bond Nederland een samenwerking.

Lees meer »

Algemeen

Ademruimte voor squashondernemers na steunpakket

Op woensdag 20 mei heeft het ministerie van Economische Zaken een nieuw steunpakket afgekondigd voor onder meer de commerciële squashaanbieders. Iets waar SBN zich op de achtergrond lange tijd voor heeft ingezet in samenwerking met haar brancheleden.

Lees meer »

Algemeen

Coronavirus | Voorlopig geen squash in Nederland

Nederland/ de wereld bevindt zich in de strijd tegen het Coronavirus. Dit raakt ook de Squashsport. SBN houdt zijn leden, centra en belangstellende dagelijks geinformeerd over de meest recente updates.

Lees meer »

Algemeen

Overzicht Kampioenen, Promovendi, Degradanten SBN Competitie 2019-2020

(laatst bijgewerkt op: 15-05-2020 18:11)

Naar aanleiding van het besluit (LEES HIER) van SBN om de competitie door de Coronacrisis te beeindigen wordt hieronder per poule een overzicht van alle kampioenen, promovendi en degradanten van seizoen 2019/2020.

Kampioen
Promotie
Degradatie
*komt in aanmerking voor DAC-regeling

 

Klik hier om naar de competitiepagina te gaan

Lees meer »

Algemeen

SBN beëindigt competitie 2019-2020

De Coronacrisis blijft de sportwereld in zijn greep houden. Squash Bond Nederland volgt sinds het begin van de coronacrisis de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en kabinet. Op de persconferentie van 6 mei heeft het kabinet een versoepeling van de maatregelen aangekondigd middels een routekaart. Uit deze routekaart blijkt dat dat squashen voorlopig nog niet tot de mogelijkheden behoort. SBN heeft vervolgens besloten om ook de laatste speelronde definitief af te gelasten. Daarmee worden alle lopende competities van het seizoen 2019-2020 beëindigd.

Lees meer »

Algemeen

Tom Lucas nieuwe directeur Squash Bond Nederland

Tom Lucas wordt de nieuwe directeur van Squash Bond Nederland. Per 1 juni 2020 gaat hij fulltime aan de slag.

Lees meer »

Algemeen

Samen sterk voor opstart van buiten- én binnensporten

Het Platform Ondernemende Sportaanbieders, een samenwerkingsverband van 12 organisaties voor uiteenlopende sporten, voerde op 12 mei collectief het gesprek met Martin van Rijn, Minister voor Medische Zorg en Sport. Een belangrijk focuspunt is en blijft het opstarten van de binnensporten. Nu buiten sporten en ook het zwemmen in binnenbaden weer is toegestaan is het van het grootste belang dat ook de binnensporten volgen. De minister zegt oog te hebben voor de ondernemende sport, waar circa 60.000 medewerkers graag er weer voor zorgen dat zo’n 6 miljoen Nederlanders weer kunnen gaan sporten.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed