Nieuws

Algemeen

NK Dubbel 2023 vol met gezelligheid

Het NK Dubbel werd afgelopen weekend gespeeld bij Squash & Padel centrum Zwolle. Met 25 deelnemers meer dan vorig jaar was het vooraf al een garantie voor succes en gezelligheid. In totaal gingen 109 deelnemers met elkaar de strijd aan om de verschillende categorieen. In het koningsnummer de Mix Elite wisten Thijs Roukens en Fleur Maas hun titel te prolongeren en mogen zij zich wederom een jaarlang het beste gemiste dubbel duo noemen. Een ander hoogtepunt tijdens het NK Dubbel was de Heren Elite finale, deze finale duurde maarliefst 90 minuten en werd met 2-1 gewonnen door Thijs Roukens en Frank Goossens, zij wonnen ten koste van Roel Zwagerman en Tom Lucas. Bij de Dames Elite werd er in een winnaarspoule gewonnen door Marieke Akkerman en Fleur Maas. Hieronder worden alle winnaars van het NK Dubbel benoemd. Felicitaties aan alle winnaars en op naar volgend jaar. 

Lees meer »

Algemeen

Uitnodiging ALV 17 juni 2023

Aan de leden van Squash Bond Nederland:

 

Hiermee nodigen wij u uit voor de

Algemene Ledenvergadering Squash Bond Nederland.

Lees meer »

Algemeen

Squashers #11| SBN Competities & Tips voor materiaalgebruik

In de elfde aflevering van de NLSquashCast voor squashers, blikken hosts Tom Lucas en Rogier van Veen terug op het afgelopen competitieseizoen, de veranderingen voor komend seizoen t.a.v. de competitie en blikken ze vooruit op de laatste competities en evenementen van dit seizoen. Daarnaast komt Bas Robben in de uitzending om inzicht en advies te geven in de verschillende squashballen en rackets van Dunlop. Kortom tijd om te luisteren naar de NLSquashCast voor squashers aflevering 11!

Lees meer »

Algemeen

Rowan Damming bereikt top-100 op nieuwe wereld ranglijst

Na deelname aan het wereldkampioenschap en zijn tweede PSA Challenger titel stroomt Damming de top-100 van de wereld binnen. Ook de andere Nederlandse topspelers stijgen op de wereldranglijst, mede dankzij Latijns-Amerikaanse toernooien.

Lees meer »

Algemeen

Damming overleeft matchpoint en wint Tour de Las Americas

Van donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei werd in het Braziliaanse Sao Paulo de Tour de Las Americas gespeeld. Het toernooi met onder meer Joeri Hapers (PSA 119 - ), Andres Herrera (PSA 110) en de Amerikaan Christopher Gordon (PSA 76) kende een Nederlandse deelnemer, de als vijfde geplaatste Rowan Damming, die duidelijk zijn ambities liet zien.

Lees meer »

Algemeen

Save the date: ALV 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni 2023 aanstaande wordt de Algemene Leden vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om op zaterdag 17 juni 2023 deel te nemen aan de fysieke Algemene Leden Vergadering.

De aankomende ALV zal weer volledig fysiek 

Lees meer »

Algemeen

NLSquash, hét verlengstuk voor jouw club dat vraag en aanbod samenbrengt

In de vijfde aflevering van de NLSquashCast voor clubs, nemen hosts Tom Lucas en Rogier van Veen clubs mee in het nieuwe clubproduct van NLSquash, waarbij projectmanager Bart Volmer aansluit om inzicht te geven in de kansen en meerwaarde voor clubs dat het nieuwe ecosysteem met zich meebrengt. Luister nu naar de NLSquashCast voor clubs aflevering 5! Meer weten over dit product? Neem dan contact op met Rogier van Veen.
 

Lees meer »

Algemeen

Rowan Damming debuteert op Wereldkampioenschap Squash in Chicago

In de nacht van woensdag op donderdag 4 mei debuteerde Rowan Damming op het PSA Wereld Kampioenschap Squash in Chicago en werd daarmee de tiende mannelijke Nederlander die sinds 1987 zijn opwachting mocht maken op het hoogste wereldtoneel in de squashsport.
 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed