Nieuws

Algemeen

Squashsport verder heropend, wedstrijdsport weer mogelijk

Op dinsdag 25 januari heeft SBN kennisgenomen van de persconferentie van het kabinet rondom de coronamaatregelen. Daarbij heeft het kabinet opnieuw aangekondigd dat sport van essentieel belang is voor de volksgezondheid en daarmee verdere ruimte biedt aan de sportsector per woensdag 26 januari 05:00 uur.

 

Lees meer »

Algemeen

NK Squash 2022 naar een ander moment

Het NK Squash 2022, dat op 10-13 februari gehouden zou worden in het Frans Otten Stadion, wordt verplaatst. Dat heeft Squash Bond Nederland met alle belanghebbende partijen besloten.

Lees meer »

Algemeen

Clubs | SBN komt naar de regio - strategische sessies

Beste aanbieder van squash, Wat vloog 2021 voorbij, een bewogen jaar waarin ondanks alle COVID-19 maatregelen én het leed dat hieruit voort is gekomen toch ook flinke stappen zijn gezet. Zowel door jullie, maar óók door ons. Laten we 2022 goed beginnen en onze krachten bundelen, daarom nodigen we jullie uit om in januari t/m maart 2022 gezamenlijk mee te denken in de brede ontwikkeling van een toekomst vol met squash. 

Lees meer »

Algemeen

We mogen weer! Lobby sportsector werpt vruchten af, squashsport heropend!

Op vrijdag 14 januari heeft SBN kennisgenomen van de persconferentie van het nieuwe kabinet rondom de coronamaatregelen. Daarbij heeft het kabinet aangekondigd dat sport van essentieel belang is voor de volksgezondheid en daarmee binnensport weer mogelijk gemaakt. De versoepelingen gaan in per zaterdag 15 januari 05:00 uur.

Lees meer »

Algemeen

Hervattings- en uitspeelscenario’s SBN Competitie 2021- 2022

Vanaf vrijdag 26 november is de Reguliere Squash Competitie bij besluit van het kabinet stilgelegd. Net als iedereen hoopt SBN dat de periode met de meeste druk op de zorg inmiddels voorbij is en dat voorzichtig naar versoepelingen van de coronamaatregelen gekeken kan worden. De afgelopen weken heeft SBN met input van de VCL’s gewerkt aan een plan om de competities te herstarten, de resultaten hiervan worden in dit bericht toegelicht. 

Lees meer »

Algemeen

Sportwereld in actie, maak sport nú essentieel!

Op dinsdag 11 januari is de Nederlandse sportsector in actie gekomen om de sport toe te voegen aan de lijst van essentiële dienstverlening en daarmee de sportsector weer te (her)openen. SBN kwam in Den Haag in actie in samenwerking met andere belangenvertegenwoordigers van de sport waaronder NLActief, Platform Ondernemende Sportaanbieders, NOC*NSF en andere sportbonden.

Lees meer »

Algemeen

Sport is essentieel!

NL Actief, Platform Ondernemende Sportaanbieders, NOC*NSF en de Nederlandse sportbonden waaronder Squash Bond Nederland vragen dringende aandacht voor sport als essentiële sector. SBN roept de pers op om op dinsdag 11 januari langs te komen op Het Plein in Den Haag. Samen met bekende en minder bekende sporters, politici en experts vragen we die dag aandacht voor het maatschappelijk belang van sport. Ook Squash Bond Nederland is aanwezig als vertegenwoordiger van de Squashsport.

Lees meer »

Algemeen

Fijne feestdagen & vakantiesluiting SBN

Beste liefhebber van squash, In verband met de feestdagen zijn we gesloten vanaf vrijdagmiddag 24 december 2021 tot en met zondag 2 januari 2022. Vanaf maandag 3 januari staan we graag weer voor je klaar. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed