Nieuws

Algemeen

Voorjaarseditie van de zondagcompetitie komt eraan

9 teams vol met jonge en enthousiaste squashers hebben meegedaan aan de wintereditie van de nieuwe zondagcompetitie, waarbij Dekker Warmond als ongeslagen winnaar de geschiedenis boeken in gaat!

Lees meer »

Algemeen

Sjef van der Heijden Eindhovens Coach van het jaar

Op 23 januari 2023 vonden in DOMUSDELA de Eindhovense SportAwards plaats.  waar Sjef van der Heijden de award voor sportcoach van het jaar in ontvangst mocht nemen mede vanwege de behaalde successen met Rowan Damming op het Europese & Wereld Jeugd Kampioenschap alsook de Nederlandse jeugdploeg tijdens het Wereld Jeugd Kampioenschap. Meer weten over de Eindhovense SportAwards, klik dan hier of bekijk het artikel in het Eindhovens Dagblad.

Lees meer »

Algemeen

De Nederlands Kampioenen in de jeugd zijn...

Samen met Houtrust Squash mogen we terugblikken op een zeer geslaagd Nederlands Kampioenschap Jeugd! Het weekend van 14 en 15 januari werd er gestreden om de Nederlandse Titels van 2023.

Lees meer »

Algemeen

Adri van Noort Award: Meld nu jouw vrijwilliger aan 2022

Squashclubs, bestuurders en squashers opgelet! Jaarlijks wordt er tijdens het NK Squash aandacht gevraagd voor diverse awards waaronder de Adri van Noort Award voor vrijwilliger van het jaar. Weet jij iemand die een ongekende passie heeft voor de squashsport en zich in 2022 verdienstelijk heeft gemaakt en wil jij diegene nu nomineren? Dat kan. 

Lees meer »

Algemeen

Squasher #3 | Terugblik 2022, Eredivisie squash & British Junior Open

In de derde aflevering van de NLSquashCast voor squashers, nemen hosts Tom Lucas en Rogier van Veen, samen met een voor velen bekende gast, de luisteraars in vogelvlucht mee in het jaar 2022, wordt er vooruit gekeken en stil gestaan bij de Squash Eredivisie en de British Junior Open, het officieuze Wereld Kampioenschap voor jeugdsquashers. Kortom een bomvolle podcast in een dit keer luchtig jasje voor iedere squasher in Nederland. Luister nu naar de NLSquashCast voor squashers aflevering 3!

Lees meer »

Algemeen

British Junior Open | Door de ogen van de squashers

Van woensdag 4 januari tot en met zondag 8 januari was de wereldtop van het jeugdsquash actief tijdens de British Junior Open 2023 in Birmingham. Tijdens dit prestigeuze evenement, ook wel het officieuze WK Jeugd, kwamen er ook diverse Nederlandse squashers in actie in de verschillende leeftijdscategorieën. In dit bericht kijken we samen met een aantal spelers terug hoe zij hun toernooideelname hebben beleefd.

 

Lees meer »

Algemeen

Nederlandse jeugd in actie op British Junior Open 2023

Van woensdag 4 januari tot en met zondag 8 januari is de wereldtop van het jeugdsquash actief tijdens de British Junior Open 2023 in Birmingham. Tijdens dit prestigeuze evenement komen er ook diverse Nederlandse squashers in actie in de verschillende leeftijdscategorieën. In dit bericht kun je de prestaties van de Nederlandse squashers volgen. Enkele wedstrijden onder meer de wedstrijden op het 'showcourt' zijn te volgen via de livestream van de BJO.

Lees meer »

Algemeen

SBN Rewind 2022 | 10,6% ledengroei & meer!

We kijken terug op een fantastisch squasjaar in 2022, naast de organisatie van onder meer drie Europese Kampioenschappen in Eindhoven, beleefden we prachtige momenten op en buiten de squashbaan. Al deze momenten hebben we samengevoegd in de SBN Rewind 2022, waarin we onder meer 10,6% ledengroei kunnen vermelden, bekijk 'm nu!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed