Nieuws

Algemeen

Squash blijft in 1,5-metervorm mogelijk

Afgelopen dinsdag kondigde het kabinet opnieuw aanvullende maatregelen aan vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Ook de sportsector kreeg nieuwe maatregelen opgelegd die haar impact hebben op de squashsector. 

 

Lees meer »

Algemeen

Situatie coronavirus | Update

UPDATE 13.10.2020 19.00 uur

SBN heeft op dinsdag 13 oktober 2020 kennisgenomen van de persconferentie van het kabinet aangaande de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus. In de komende 24 uur heeft SBN diverse gesprekken met NOC*NSF, Platform Ondernemende Sport en andere betrokkenen. Wij verwachten mede door de omvang van de informatie uiterlijk woensdag 13 oktober 2020 met een update te komen.

Lees meer »

Algemeen

Pak je agenda erbij voor de evenementen in oktober 2020!

Het squashseizoen is ondanks de Coronamaatregelen alweer enige tijd bezig. De wedstrijdsport wordt volledig georganiseerd volgens de protocollen van SBN. Inmiddels alweer 4 speelrondes in de competitie, jeugdcompetitie, NK Jeugd en de Basic Tour in Almere zijn gespeeld. Spelers dienen in een verantwoorde omgeving te kunnen sporten. Veiligheid gaat hier boven volume. Als SBN vinden wij het voor de continuïteit van de sport belangrijk om georganiseerde wedstrijdsport aan te bieden. Het kabinet roept ook op om te blijven sporten. 

 

Lees meer »

Algemeen

Wedstrijdsport mag doorgaan, flexibiliteit waar nodig

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen heeft SBN de wedstrijdsport tegen het licht gehouden en is tot de conclusie gekomen dat nagenoeg alle wedstrijdsport door kan blijven gaan, daar waar nodig met aanvullende maatregelen alsmede flexibiliteit vanuit SBN.

Lees meer »

Algemeen

We blijven squashen, maar in afgeslankte vorm

Afgelopen maandag kondigde zowel het kabinet als enkele veiligheidsregio’s aanvullende maatregelen aan vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Ook de sportsector kreeg nieuwe maatregelen opgelegd die haar impact hebben op de squashsector.

 

Lees meer »

Algemeen

Situatie coronavirus | Update

UPDATE 29.09.2020 18.30 uur
SBN heeft naar aanleiding van de persconferentie op 28 september 2020 een nieuwsupdate geplaatst. Deze is hier terug te vinden.

 

Lees meer »

Algemeen

De inschrijving voor de NK Masters 2020 geopend!

De inschrijving voor de NK Masters 2020 is van start gegaan. Het toernooi voor alle spelers van 35+ t/m 75+ wordt net als de vorig jaar gehouden bij 'MeerSquash in Hoofddorp. De afgelopen periode is SBN in overleg gegaan met deelnemers en organisatoren over het wel of niet organiseren van de NK Masters. Hieruit is gebleken dat de wens om de NK Masters alsnog te organiseren groot is. SBN zal daarom samen met MeerSquash Hoofddorp binnen het SBN Wedstrijdsport en Evenementen protocol de NK Masters organiseren op 24 & 25 oktober.

Lees meer »

Algemeen

Dubbeldam & Maas beste op NK Jeugd

Houtrust Den Haag en SBN mogen terugkijken op een geslaagd NK Jeugd. Ondanks de corona maatregelen werd het een succesvol evenement. Het evenement stond aanvankelijk gepland op 14 & 15 maart in 2020 maar is vanwege de toenmalige corona beperkingen niet doorgegaan. Afgelopen weekend mochten de Nederlandse toptalenten alsnog voor de nationale jeugdtitels strijden. Tjeu Dubbeldam (<23), Fleur Maas (<23), Rowan Damming (<17), Naomi Nohar (<17), Aiden Vetjens (<13) & Elcke Mols (<13) wisten te zegevieren. Alle winnaars zijn hier terug te vinden.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed