Nieuws

Algemeen

Innovatie | Nieuwe speelsterktes en ranglijsten

Zoals eerder aangekondigd gaat Squash Bond NL per 1 oktober 2022 samenwerken met SquashLevels, hiermee geeft SBN verdere invulling aan de eerder ingezette verandering om gelijkere wedstrijden te organiseren en daarmee het spelplezier binnen de squashsport te verhogen.

Lees meer »

Algemeen

SquashLevels launches in the Netherlands

The world's most advanced squash rating system, SquashLevels, has teamed up with Squash Bond Nederland to implement the SquashLevels platform across the Netherlands. The SquashLevels rating system can be described as a cross between the golf handicap system and popular multi-sport tracking and performance app, Strava.
 

Lees meer »

Algemeen

"Road to the Pyramids": Nederlands team naar WK squash voor studenten!

Studentensquash ligt aan de basis van squashend Nederland. Bijna iedereen pakt het spel op in zijn of haar studententijd. Het is daarom belangrijk voor de toekomst van onze sport dat veel studenten squashen. In samenwerking met de Squashbond wil het Nederlands WK studententeam squash voor studenten promoten en meer evenementen voor studenten gaan organiseren. Met onze deelname aan de WK willen wij studentensquash onder de aandacht brengen binnen de de Nederlandse squashwereld.

Lees meer »

Algemeen

Contributiewijziging 2023

Lees meer »

Algemeen

Wereld Squash Dag Kids: Squashfeest!

Zoals wellicht al bekend is, is op 15 oktober Wereld Squash Dag 2022. Waarbij Squash Bond Nederland voorgaande jaren online aandacht aan heeft besteed, maar dit jaar het anders wil doen. Naast het Squash Oktoberfest dat SBN samen met Squash Utrecht organiseert, lees hier terug, komt nu ook met een leuk squashfeest voor de jeugd! Samen met MeerSquash Activity organiseert SBN een ochtend vol leuke squashactiviteiten waarbij je dingen over squash leert, het gaat uitvoeren en afsluit met broodje knakworst!

Lees meer »

Algemeen

Ongekende topsportzomer

Met drie EK’s in eigen land, een zeer grote editie van de Dutch Junior Open, een WK Masters én het Wereld Jeugd Kampioenschap, was er genoeg te beleven. In de eerste podcast aflevering van Squash Bond NL, onder de noemer NLSquashCast, blikken hosts Tom Lucas en Rogier van Veen terug op de ongekende topsportzomer van de Nederlandse squashers.

 

Lees meer »

Algemeen

Word jij trainer/ coach? Meld je aan voor de cursus!

Wil jij jezelf binnenkort ook een officieel erkend squashcoach kunnen noemen? Schrijf je dan snel in voor de volgende WSF1 cursus! Daarna kun je met ruim 130.000 squashers in Nederland aan de slag om hun vaardigheden te verbeteren.

Lees meer »

Algemeen

Bidprocedure WK Masters 2024

SBN start een bidprocedure voor het WSF WK Masters 2024. De WSF en SBN zijn op zoek naar centra die geïnteresseerd zijn in het organiseren van een Europees evenement. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed