Nieuws

Algemeen

Mogelijke heropening squashcentra per 11 mei

Dinsdag 13 april 2021 heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gegeven omtrent de COVID-19 situatie in Nederland. Daarin werd duidelijk dat er nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel gloort. Hoewel de mogelijkheid tot binnensport op dit moment langer op zich moet laten wachten vanwege de COVID-19 situatie in Nederland, kan de squashsector zich voorbereiden op een mogelijke heropening per 11 mei aanstaande.

 

Lees meer »

Algemeen

Succesvolle pilot-events in Utrecht en Amsterdam

Afgelopen weekend organiseerde Squash Bond Nederland in samenwerking met NOC*NSF, het Ministerie van VWS, Squash Utrecht en het Frans Otten Stadion de eerste pilots in de sportsector.

 

Lees meer »

Algemeen

Voorbeschouwing Speelronde 4 Eredivisie Individueel

Aanstaande vrijdag 9 april en zaterdag 10 april komen de Nederlandse topselectie spelers weer in actie tijdens de vierde speelronde, 1K PSA Closed Satellite, van de Eredivisie Individueel in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Er staan weer spetterende wedstrijden op het programma, en ook nu zijn de meeste wedstrijden te volgen via de livestream! Deze ronde, doet SBN haar uiterste best om een nog een baan toe te voegen aan de livestream… stay tuned!

Lees meer »

Algemeen

Squash onderdeel van testpilots, spelers tot 27 kunnen eenmalig weer squashen

Graag informeert SBN de squashers ook een keer met positief nieuws. De afgelopen weken heeft Squash Bond Nederland een plan ingediend bij NOC*NSF en het ministerie van VWS voor een breedtesquash pilot. De pilot houdt in dat een 4 á 5-tal centra eenmalig hun deuren mogen openen om personen tot 27 jaar met een negatief testbewijs te ontvangen.

Lees meer »

Algemeen

Aankondiging SBN lidmaatschappen & Compensaties

Beste squasher. We missen jullie, zowel op de squashbaan als daarbuiten. Ook jullie missen de squashsport. Steeds vaker horen we geluiden dat de hunkering naar de squashbaan met de dag groeit. Weet dat we ons achter de schermen ontzettend hard inzetten om jouw stem te laten horen. Daarnaast ondersteunen we de aanbieders van squash op verschillende wijzen om samen de crisis te doorstaan.

Lees meer »

Algemeen

Situatie squashsport net als COVID-19 zeer zorgelijk

Dinsdag 23 maart 2021 heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gegeven omtrent de COVID-19 situatie in Nederland. Daarin werd duidelijk dat de mogelijkheid tot binnensport nog langer op zich moet laten wachten vanwege de zorgelijke situatie.

 

Lees meer »

Algemeen

Recap round 3 Eredivisie (Individueel) 2021

De derde ronde is ten einde gekomen. Ook deze speelronde is weer super verlopen. Alle deelnemers kunnen zich de aankomende drie weken gaan opmaken om dan weer op de baan te staan.

Lees meer »

Algemeen

Binnensport vraagt kabinet en Tweede Kamer om meer perspectief

Maar liefst 31 binnensportbonden en belangenorganisaties, waaronder Squash Bond Nederland, hebben maandagmiddag gezamenlijk een brief gestuurd naar minister-president Rutte, minister De Jonge, minister Van Ark en de Tweede Kamer om meer perspectief te vragen voor de zes miljoen sporters die zij vertegenwoordigen. Deze zes miljoen binnensporters, de helft van sportend Nederland, staan door de coronamaatregelen buitenspel.

Demissionair minister-president Rutte erkende op de persconferentie van 8 maart jongstleden dat sport een deel van de oplossing is om de samenleving vitaal en gezond te houden:

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed