Nieuws

Algemeen

In memoriam: Barry Whitlock, oud-bondscoach

Maandagochtend 11 oktober bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van oud-bondscoach Barry Whitlock. De Australiër is met zijn gezin in 1985 naar Nederland gekomen om de Nederlandse squashers onder handen te nemen.

Lees meer »

Algemeen

Schweertman en Van der Heijden prolongeren hun Nederlandse titel

Het NK squash 2021 is ten einde. Vier dagen en heel wat mooie wedstrijden verder, zijn de Nederlands kampioenen bekend. Schweertman en Van der Heijden pakken opnieuw de titel en mogen zich weer Nederlands kampioen noemen.

Lees meer »

Algemeen

NK Squash 2021 I Terugblik dag 3, vooruitblik dag 4

Morgen is het zover; de finaledag van het NK Squash 2021. Er zijn echte halve finales gespeeld en dat beloofd veel voor de finales!

Lees meer »

Algemeen

NK Squash 2021 | Terugblik dag 2, vooruitblik dag 3

De tweede dag van het NK is afgelopen. Vandaag is zowel het grootste deel van de dames A als de dames C van start gegaan. Ook de heren D zijn begonnen aan het toernooi. Er zijn vandaag weer spannende wedstijden gespeeld, met ook verrassende uitslagen. 

Lees meer »

Algemeen

NK Squash 2021 | Terugblik dag 1, vooruitblik dag 2

Het NK squash 2021 is eindelijk van start gegaan. Met totaal 107 enthousiaste deelnemers in verschillende categorieën is er veel bekijks in de hal. Ook is het fanatisme te zien bij de spelers, die lang geen toernooien hebben kunnen spelen.

Lees meer »

Algemeen

De start van het NK squash 2021

Vandaag (14 oktober) tot en met zondag staat het Frans Otten Stadion in Amsterdam weer helemaal in het teken van het NK Squash. Gedurende vier dagen zullen Nederlands beste squashers strijden om de Nederlandse titel. Vorig jaar waren het Piëdro Schweertman en Milou van der Heijden die er met titel vandoor gingen bij de Heren en Dames.  

Lees meer »

Algemeen

Masterclass Maatschappelijk Ondernemen voor squashaanbieders

Onder andere door de lokale sportakkoorden is er veel aandacht om meer inwoners aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden. Ondernemers kunnen daar handig op inspelen door een aantrekkelijke sport- en beweegaanbod te leveren voor maatschappelijk interessante doelgroepen. Daarom organiseren we gratis de Masterclass Maatschappelijk Ondernemen.

 

Lees meer »

Algemeen

Aanmeldingen WSF1 trainersopleiding geopend!

Wil jij jezelf op zondag 21 november een WSF1 coach noemen? Schrijf je dan nu in voor de WSF1 cursus en ga met de ruim 130.000 squashers die Nederland kent aan de slag om hen gericht te helpen om zich als squasher te ontwikkelen en doelen te bereiken.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed