Nieuws

Algemeen

Nieuw squashtrainers opgeleid in Zwolle

Squash & Padel Centrum Zwolle en Squash Almere hebben afgelopen weekend nieuwe gediplomeerde trainers opgeleid voor hun club. Samen met SBN organiseerde Squash Zwolle een interne opleiding waar vier mensen aan deelnamen.

Lees meer »

Algemeen

Squash Bond NL & Euregio intensiveren samenwerking

Met ingang van juli 2022 gaan Euregio Squash en Squash Bond Nederland (SBN) een intensieve samenwerking aan. Deze is erop gericht om de squashsport te laten groeien, door de sportparticipatie in Noord- en Oost-Nederland te stimuleren. De krachtenbundeling leidt ertoe dat de Euregio competitie voor het komende seizoen 2022/2023 door SBN wordt gefaciliteerd in sbn.toernooi.nl en Euregio Squash zich meer kan richten op de promotie van squash in de Euregio.

 

Lees meer »

Algemeen

Felicitaties aan awards winnaars NK Squash 2022

Tijdens het NK afgelopen weekend werden er, naast de kampioenstitels, ook drie awards uitgereikt: de Adri van Noort Award, de Dick Hoorens van Heijningen Trofee en de Jonah Barrington Award. Benieuwd wie er gewonnen hebben?

Lees meer »

Algemeen

Van der Heijden stopt op PSA World Tour

Milou van der Heijden, een van Nederlands beste squashters heeft besloten om te stoppen op de PSA World Tour, het profcircuit voor squashers. Van der Heijden kende een glansrijke PSA carriere, ooit begonnen in 2007 zwaait ze nu na 15 jaar af met als absolute hoogtepunt het behalen van een mondiale top 30. Daarmee was van der Heijden jarenlang Nederlands beste squashdame en met haar professionaliteit een voorbeeld voor de toekomstige junioren. 

Lees meer »

Algemeen

Schweertman continueert titelreeks op NK Squash

Op de laatste dag van het Nederlands Kampioenschap Squash in het Frans Otten Stadion Amsterdam namen Nederlands beste squashers Piëdro Schweertman en Roshan Bharos het in de finale tegen elkaar op in een rechtstreeks duel om de nationale titel. Schweertman wist daarin zijn titelreeks te continueren.

Lees meer »

Algemeen

Fleur Maas onttroont zesvoudig winnaar van der Heijden

Op de laatste dag van het Nederlands Kampioenschap Squash in het Frans Otten Stadion Amsterdam kruisten Fleur Maas en Milou van der Heijden voor de tweede keer de degens in de finale, waar van der Heijden in 2020 nog won, stuntte Maas ditmaal door zeer verrassend in vier games te winnen.

Lees meer »

Algemeen

Nederlandse top maakt zich op voor finales NK Squash

Op de derde dag van het Nederlands Kampioenschap Squash in het Frans Otten Stadion Amsterdam werden de halve finales bij zowel de mannen als dames afgewerkt. De top bij de heren bleef ondanks een bloedstollende halve finale foutloos, bij de dames kroonde Fleur Maas zich voor de tweede keer in haar carrière tot finaliste.

Lees meer »

Algemeen

Verrassende halve finale NK Squash

Op de tweede dag van het Nederlands Kampioenschap Squash in het Frans Otten Stadion Amsterdam werden de kwartfinales bij zowel de mannen als dames afgewerkt. Marc ter Sluis zorgde voor een daverende verrassing en mag zich morgen één van de halve finalisten noemen. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed