Algemeen

Algemeen

Update: Impact Corona op SBN Activiteiten

Maandagavond 23 maart zijn er nieuwe, strengere overheidsmaatregelen tot 1 juni ingegaan omtrent ‘social distancing’. SBN wil iedereen graag informeren en zo duidelijkheid scheppen welke gevolgen dit heeft voor de nog openstaande evenementen en competities. In navolging van andere bonden (o.a. Handbal, Basketbal, Zwemmen etc.), heeft ook SBN dinsdag 24 maart de betekenis van de maatregelen getracht te vertalen naar de squashsector. Hierbij is besloten dat SBN activiteiten tot 1 juni worden afgelast. SBN probeert continue te balanceren tussen het gezondheidsaspect en weer de gelegenheid te geven tot sport. SBN tracht daarbij om continue de beste beslissing te maken met zoveel mogelijk informatie. De besluiten van SBN hebben de volgende gevolgen voor de activiteiten:

Lees meer »

Algemeen

Coronavirus | Squash in Nederland voorlopig niet mogelijk

Nederland/ de wereld bevindt zich in de strijd tegen het Coronavirus. Dit raakt ook de Squashsport. SBN houdt zijn leden, centra en belangstellende dagelijks geinformeerd over de meest recente updates.

Lees meer »

Algemeen

VACATURE | Directeur Squash Bond Nederland

Squash Bond Nederland zoekt voor het bondsbureau een ondernemende directeur.

Een uitdagende functie in een dynamische sportorganisatie met groeipotentieel.

Lees meer »

Algemeen

EK Squash door coronavirus verplaatst

Eindhoven, 19 maart 2020 – Het grootste squashtoernooi van Europa, wat komende april gehouden zou worden in het Klokgebouw in Eindhoven, wordt verplaatst naar later dit jaar. Dat heeft de organisatie, bestaande uit Squashtime Eindhoven, DPD Pakketservice en Squash Bond Nederland samen met de Europese Squash Federatie besloten.

Lees meer »

Algemeen

SBN ondersteunt squashaanbieders waar mogelijk

De uitbraak van het coronavirus en de ingrijpende maatregelen die de regering heeft genomen, hebben grote impact op ons land. De ingrijpende maatregel van de regering om squashcentra vooralsnog drie weken lang – tot en met 6 april 2020 – te sluiten, treft de ondernemers in onze branche hard. We informeren onze leden zo goed mogelijk en voorzien van advies op basis van onze experts en kennispartners.

Lees meer »

Algemeen

Coronavirus | ESF schort EK 19 op

Zojuist heeft SBN van de ESF vernomen dat Naar aanleiding van de maatregelen van de Nederlandse overheid het EK Jeugd van 4 - 12 april door de ESF is afgelast en uitgesteld. De ESF gaat zich de komende periode in samenspraak met SBN en SquashTime beraden over een alternatieve speeldatum. Zodra hier meer over bekend is zullen wij jullie informeren. 

 

 

Lees meer »

Algemeen

Congres | Bouncing Dutch squash to a higher level

Op zaterdag 2 mei 2020 wordt door de SBN een congres georganiseerd met als als titel ‘Bouncing Dutch squash to a higher level’.

Lees meer »

Algemeen

[Afgelast] NK Jeugd 13, 17, 23 is er klaar voor, schema's online

Komend weekend zal het tweede NK Junioren gespeeld worden bij Houtrust, Den Haag. Het evenement is er voor de beginnende junior maar ook het absoluut toptalent. Het evenement vindt dit jaar voor het eerst plaats bij Houtrust, Den Haag. Toernooimanager Erwin van Voorthuizen kijkt na maanden voorbereiding uit naar het eerste SBN evenement sinds jaren! ‘’De jeugd heeft de toekomst en wij zijn blij dat we de jeugd kunnen verwelkomen bij Houtrust!’’

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed