Algemeen

Algemeen

Hoe houd je je sportschoenen fris?

Wie wel eens een potje Squash speelt, weet dat je tijdens het spelen gaat behoorlijk kan zweten. Na zo'n intensieve match wil je je sportkleren dan ook zo snel mogelijk in de wasmachine doen. Maar voor je sportschoenen ligt dit echter wat lastiger. Niet iedere sportschoen kan namelijk zo maar in de wasmachine gooien. En wat kan je dan doen om je schoenen schoon en fris te houden?

Lees meer »

Algemeen

Nederlandse Dubbel Competitie start bij Squash Delft

Zondag 15 september start bij Squash Delft de zevende jaargang van Nederlandse Dubbel Competitie. Dit is een samenwerking tussen Squash Delft en Squash Bond Nederland. Alle wedstrijden die in deze dubbelcompetitie worden gespeeld, tellen mee voor de Nederlandse dubbelranking. 

Lees meer »

Algemeen

Vijf redenen waarom squash gezond is

Dat squashen je helpt om fit te blijven wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat squashen tot de gezondste sporten ter wereld behoort? In 2003 plaatste het Amerikaanse tijdschrift Forbes squash zelfs bovenaan zijn ranglijst van gezondste sporten ter wereld. Maar wat maakt squashen eigenlijk zo goed? 

Lees meer »

Algemeen

Wijziging bezoekadres, postadres en algemene telefoonnummer SBN

Op vrijdag 9 augustus zal Squashbond Nederland samen met KNLTB verhuizen naar het nieuwe pand in Amstelveen. Dat betekent dat het bezoekadres, het postadres en het algemene telefoonnummer gaat wijzigingen.

Lees meer »

Algemeen

Je kan je nog steeds inschrijven voor de DPD SBN Competitie 2019-2020

De inschrijving van DPD SBN Competitie 2019-2020 is nog steeds geopend. Schrijf je team nog voor 15 augustus in! 

Lees meer »

Algemeen

Vijf redenen waarom je competitie zou moeten spelen

Ben je tijdens de zomerstop lekker van je welverdiende vakantie te genieten? Groot gelijk! Hoewel je nu waarschijnlijk het liefst zoveel mogelijk tot rust wil komen, kan het toch handig zijn om even vooruit te plannen voor komend seizoen. Op 13 september gaat DPD SBN competitie 2019-2020 namelijk alweer van start. En de inschrijving is ook al geopend! Je kan je nog aanmelden t/m 14 augustus. Twijfel je nog ? Hier zijn 5 redenen waarom je de competitie zeker niet wil missen!

Lees meer »

Algemeen

Lesley Nieuwenhuis stopt bij Squashbond Nederland

Per 1 september zal Lesley Nieuwenhuis stoppen bij Squashbond Nederland. Na een kort uitstapje bij de bond heeft zij besloten terug te keren naar de mediawereld.
 

Lees meer »

Algemeen

Wat voor soorten squashballen zijn er?

Wie voor het eerst gaat squashen, zal het al snel opvallen dat de squashballen verschillende markeringen hebben. Op de ene staat een blauwe stip, de andere heeft twee gele en op sommige staat helemaal niets. Als je net met squashen begint, kan dit de nodige verwarring opleveren. Want waar moet je bij het uitkiezen van de juiste squashbal eigenlijk op letten?

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed