Algemeen

Algemeen

Save the Date: ALV op 30 november

Op zaterdag 30 November aanstaande wordt de Algemene Leden vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit op zaterdag 30 november vanaf 10:00 bij een nog nader bekend te maken locatie, om hun stem te laten horen. De vergadering wordt afgesloten door een lunch met de gelegenheid om verder na te praten.

Lees meer »

Algemeen

Nieuwe medewerker breedtesport ontwikkeling

Per 1 oktober is Rogier van Veen (25) in dienst getreden als medewerker breedtesport. Hij is de opvolger van Lesley Nieuwenhuis, die in augustus van dit jaar terugkeerde naar de mediawereld. Rogier van Veen zal zich gaan inzetten om de sport in haar breedte te ontwikkelen.

Lees meer »

Algemeen

DPD Dutch Open Masters 2019

Van 22 tot en met 24 november organiseert Victoria Rotterdam de DPD Dutch Open Masters. Dit internationale masters evenement wordt jaarlijks georganiseerd en vind de komende editie wederom plaats op de banen van Victoria. Spelers vanuit heel Europa reizen af naar Rotterdam om zich met andere leeftijdsgenoten te kunnen meten. Dit is een unieke kans om op eigen bodem mee te doen aan een internationaal evenement waarbij diverse niveaus aanwezig zijn.

Lees meer »

Algemeen

NK Masters: Laatste kans om je in te schrijven

De NK Masters 2019 is het laatste NK van 2019. Op dit moment hebben 53 spelers zich ingeschreven en dit aantal groeit nog steeds.

Lees meer »

Algemeen

Verslag German Masters Open

Met dit verslag wil ik (Karin Thiel) de lezer meenemen in de beleving van een Masters toernooi. Voor de jonkies onder ons; een Masters toernooi is een toernooi voor spelers van 35 jaar of ouder. Zelf speel ik al een jaar of 8 in het internationale circuit mee.

Lees meer »

Algemeen

Houtrust fier aan kop in Eerste Divisie

Terwijl de Eredivisie pas net begonnen is, is de Eerste Divisie al vijf wedstrijden onderweg. Tijd voor een korte update:

Lees meer »

Algemeen

Argentijn Francisco Obregon verslaat Piedro Schweertman inĀ  EYE PSA in Delft

Een verassende winnaar van het PSA EYE toernooi in Delft. De titel werd veroverd door de 24 jarige Argentijn Francisco Obregon.  In de finale won hij van de nummer 1 geplaatste speler en Nederlands squashkampioen Piedro  Schweertman.  De ongeplaatste Argentijn verraste Piedro Schweertman in een zware vijf games durende finale met 3-2. De in Nederland woonachtige Obregon speelt  dit seizoen bij Squash Almere in de Eredivisie squash en kon daarom deelnemen aan het PSA toernooi in Delft.

Lees meer »

Algemeen

NK Masters 2019 nadert de 50 deelnemers

De NK Masters 2019 is het laatste NK van 2019. Op dit moment hebben al bijna 50 spelers zich ingeschreven en dit aantal groeit nog steeds. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed