Algemeen

Algemeen

Inschrijving Jeugd- en Reguliere Competitie geopend

Zoals in dit bericht van vrijdag al aangekondigd was, zijn vandaag de inschrijvingen geopend van zowel de SBN Jeugdcompetitie Najaar 2020 en de Reguliere Competitie 2020-2021 geopend.

Lees meer »

Algemeen

SBN start pilots in de Damescompetitie

Het organiseren van competities is een belangrijke kerntaak van Squash Bond Nederland. Niet alleen voor SBN, maar ook voor de gehele squashsport is competitie een essentieel onderdeel van de wedstrijdsport. Wij streven er dan ook naar om onze competities zo goed mogelijk te organiseren. Dat kunnen wij niet alleen, dat doen wij samen! Squash Bond Nederland heeft de afgelopen periode daarom een onderzoek gedaan naar de Damescompetitie.

 

Lees meer »

Algemeen

SBN publiceert kalender speelkalender seizoen 2020/2021

Met het heropenen van de squashbanen per 1 juli én de versoepeling om ook weer evenementen en competities toe te staan als gevolg van het coronavirus, zijn SBN en toernooiorganisatoren weer in de mogelijkheid om activiteiten te organiseren. 

 

Lees meer »

Algemeen

SquashSkills en SBN starten samenwerking | Squashers profiteren

SquashSkills en Squash Bond Nederland zijn per 1 juli 2020 een samenwerking gestart om alle squashers in Nederland beter te bedienen. Door de samenwerking wordt de sport niet alleen leuker gemaakt, ook kunnen zowel de recreatieve als topsquashers zich beter ontwikkelen binnen hun eigen niveau.

 

Lees meer »

Algemeen

THE WAIT IS OVER | Squashcentra weer open

Het lange wachten voor heel squashend Nederland is eindelijk afgelopen. Op 15 maart sloten alle squashcentra op last van de overheid, vandaag – 1 juli – mogen alle centra weer open en bieden zij plek aan de ruim kwart miljoen squashers in Nederland. 

 

Lees meer »

Algemeen

Marjolein Houtsma nieuwe voorzitter Squash Bond Nederland

🇬🇧For English version click here🇬🇧

Op zaterdag 27 juni jl. vond de Algemene Ledenvergadering van Squash Bond Nederland plaats. De vergadering werd digitaal georganiseerd in verband met het coronavirus. Het bestuur en bureau namen fysiek deel aan de vergadering op 1,5 Meter. In de vergadering werd Marjolein Houtsma benoemd tot nieuwe voorzitter van SBN.

 

Lees meer »

Algemeen

Beachsporten in hartje Drachten

Wat doen sportorganisaties in ons land om hun steentje bij te dragen tijdens de coronacrisis? Er ontstaan in deze lastige tijden tal van mooie en innovatieve initiatieven om Nederland in beweging te houden. Vandaag: Centre Squash Drachten houdt met 18 vrachtwagens zand de leden in beweging. 

 

Lees meer »

Algemeen

SBN deelt definitieve protocol met squashaanbieders

Op vrijdag 26 juni heeft SBN haar definitieve protocol gedeeld met alle squashaanbieders in Nederland. Het protocol betreft een branchegewijze aanvulling op het algemeen sportprotocol dat is opgesteld door NOC*NSF, Platform Ondernemende Sport en Vereniging Sport en Gemeenten.

 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed