Algemeen

Algemeen

NK Squash: Einde Early Bird, schrijf je nu in voor de regular!

Wil jij je kunnen meten met de allerbeste op jouw niveau? Het NK Squash is de uitgelezen kans om dat te realiseren. Schrijf je z.s.m. in! De Early bird campagne is afgelopen! Schrijf je nu in voor de regular inschrijving, wees er snel bij voordat je een late bird bent!

Lees meer »

Algemeen

Blessurevrij sporten? Vraag het de TeamNL arts!

NOC*NSF en Zilveren Kruis starten een service om sportblessures te voorkomen. TeamNL-artsen en Gezond Sporten-adviseurs staan paraat om vragen over sportblessures te beantwoorden of mensen van advies te voorzien over medische klachten.

Lees meer »

Algemeen

Open bid SBN Nacompetitie 2020

SBN start een bidprocedure voor de Hosting van de DPD SBN Competitie Nacompetitie. SBN is opzoek naar Squashcentra die host willen zijn van een competitie eindronde. Tijdens deze evenementen komen teams vanuit heel Nederland die geselecteerd zijn om deel te nemen aan dit evenement naar 1 locatie om de laatste speelronde te spelen of om te bepalen wie er promoveert of degradeert. 

Lees meer »

Algemeen

Meld Ongewenst Gedrag

Squash Bond Nederland vindt dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van sport en zet daarom in op een veilige sportomgeving, bijvoorbeeld op het gebied van sportiviteit en respect, dopinggebruik, discriminatie of fraude en alle het andere ongewenst gedrag in de sport. Je vindt hier alle informatie waarmee wij samen met onze centra gewenst gedrag stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom de sport aanpakken. Niet alleen zijn er verschillende manieren om ergens melding van te maken, deze mogelijkheden zijn ook bedoelt om er met een professional  over ongewenste zaken binnen de sport te praten.

Lees meer »

Algemeen

Toelichting Promotie/Degradatie 2019-2020

In seizoen 2020-2021 vindt er in de competitiestructuur bij de heren een wijziging plaats. Dit komt mede door de invoering van een nieuwe competitielaag genaamd de ‘Top Divisie’ (tussen Eredivisie en Eerste Divisie). In bijlage 15 van het DPD SBN Competitiereglement 2019-2020 staat alle informatie in een tabel weergegeven. Voor sommigen was de tabel wat onduidelijk en kan men hier een schrijven vinden. Dit schrijven is niet ter vervanging van het reglement, maar is bedoeld als verduidelijking van het reglement.

Lees meer »

Algemeen

Doe mee aan het NK Jeugd 11, 15, 19

De inschrijvingen voor het NK Jeugd <11, <15, <19 van 11 en 12 januari zijn geopend. Voor zowel Nationale spelers maar ook squashers die pas net begonnen is het mogelijk om zich in te schrijven.

Lees meer »

Algemeen

Torrie Malik wint Eye Tour Apeldoorn

De tweede editie van de EYE tour mag als succesvol worden beschouwd. Een record aantal inschrijvingen voor Squash Apeldoorn met maar liefst 90 deelnemers. De organisatie was content dat er weer meer dames meededen en het feit dat er ook weer een dames B categorie was. Maar liefst 146 wedstrijden op een dag, maar de prijsuitreiking en de verloting waren op de geplande eindtijd.

Lees meer »

Algemeen

Laatste Early Bird kans NK Squash 2020

Wil jij je kunnen meten met de allerbeste op jouw niveau? Het DPD NK Squash is de uitgelezen kans om dat te realiseren. Schrijf je z.s.m. in en ontvang korting op de inschrijfgeld! De Early Bird campagne loopt bijna af dus wees er snel bij!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed